Rigtig godt 8,0
baseret på 767 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 767 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Olivia fra Indonesien
Rejsende alene
Superior med byudsigt
Boede 2 nætter i november 2012
good location in the central of old city
location, friendly staff, airport pickup service
Anmeldt 23 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Van fra Australien
Par
Superior med byudsigt
Boede 2 nætter i maj 2013
Clean & comfortable place for a short stay
Good location, clean room, friendly staff
Really enjoyed our stay. We did not experience any problems. Staff were very helpful. Overall, the hotel offered good value for money (at the discount rate that we paid via Agoda booking)
Anmeldt 22 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lee fra Australien
Par
Superior med byudsigt
Boede 2 nætter i maj 2013
Great rooms
The room size, design and cleanliness
This hotel was great value once you take into account the discount from Agoda. The room was large, very clean and nicely designed. There was street noise in the room but that is impossible to avoid in HCMC or Hanoi. The staff a all very polite. The hotel was very pleasant and I would definitely go back in the future.
Anmeldt 22 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rolf fra Australien
Par
Superior med byudsigt
Boede 3 nætter i maj 2013
Very nice place, will stay there again
location, internet, rooms
Anmeldt 20 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rolf fra Australien
Rejsende alene
Executiv-suite med byudsigt
Boede 3 nætter i maj 2013
Very nice place, will stay there again
location, internet, rooms
Anmeldt 20 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lynette fra Australien
Par
Superior med byudsigt
Boede 3 nætter i maj 2013
Comfortable and convenient location
Quiet, helpful staff, location
This hotel is only a short walk from Hoan Kiem Lake and also the Old Quarter. We even walked to the French Quarter and Women's Museum. Flat, easy walk. Much to see around this area, yet at night we returned to a very quiet, comfortable room. Excellent bathroom Buffet breakfast with eggs cooked freshly and fresh fruit as well as other choices. Staff were very friendly and helpful. We plan to stay here again. Location is the big plus for me.
Anmeldt 20 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Neungreudee fra Thailand
Gruppe
Deluxe med byudsigt
Boede 1 nat i maj 2013
It is alright.
Problems with airconditioning in both rooms we stayed. We booked the royal deluxe room, but rooms are just smaller than that.
The rooms have window but you can't see any lovely view! Very disappointed.
Anmeldt 17 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CLINTON fra Australien
Par
Executiv-suite med byudsigt
Boede 3 nætter i april 2013
Average accomadation. Cheaper can be better!
Location, View from Presidential room
To be completely I was expecting alot more for what i paid. Service was very average at the door. The room felt like an add on at the top of the building.
Anmeldt 15 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nguyen fra Vietnam
Forretningsrejsende
Superior med byudsigt
Boede 4 nætter i april 2013
Good location
Location, Clean and Nothing
Anmeldt 14 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LEAH fra Australien
Par
Superior med byudsigt
Boede 2 nætter i maj 2013
Good breakfast, friendly staff
Good breakfast, friendly staff, internet and printer
Anmeldt 14 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: