Fantastisk 8,5
baseret på 593 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 593 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

andrew fra New Zealand
Familie med store børn
Familie-suite med balkon
Boede 3 nætter i december 2014
Family stay
Excellent position with helpful staff
Very enjoyable stay
Anmeldt 29 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KELINE fra Singapore
Familie med store børn
Suite med balkon
Boede 2 nætter i december 2014
Walking distance to night market
Friendly, Helpful staff and keen to help
Comfortable and good friendly but breakfast is same food everyday
Anmeldt 25 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cheong fra Malaysia
Gruppe
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i december 2014
Good value for money
Price, Cleanliness, service
Pleasant and enjoyable. It is also very conveniently located. Hotel is very clean. Big and clean bathroom. Good service.
Anmeldt 17 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tony fra Indonesien
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i december 2014
Should be a list in each room for free/charge item
Location, food, clean
Good
Anmeldt 17 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Linh fra Vietnam
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 4 nætter i november 2014
Overall good
location
Location is the best.You are close to everything. 2 mins to Hoan Kiem Lake, 5 to max 10 mins to Ta Hien where you can sit and drink Bia Hoi & enjoy the street vendor feeling. Breakfast is ok but needs improvements.
Anmeldt 14 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tuan fra Vietnam
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 4 nætter i december 2014
Good
clean, friendly
Good !
Anmeldt 10 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ampika fra Thailand
Rejsende alene
Familie-suite med balkon
Boede 2 nætter i december 2014
great location good food staff very help full and
good location room clean staff very nice
Anmeldt 08 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yang fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i august 2014
Great
clean, value for money, comfort
great stay will go back again
Anmeldt 04 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LAM fra Singapore
Familie med store børn
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 4 nætter i januar 2014
Good Location
Accessibility
It was a reasonably good experience to have stayed in the hotel. The staff were approachable and try their best to cater to our needs.
Anmeldt 04 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

AH fra Singapore
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 4 nætter i november 2014
good hotel
Great hotel, friendly staff, good location
Anmeldt 02 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: