Fantastisk 8,5
baseret på 593 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 593 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,7
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

emma fra Australien
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i november 2014
Enjoyable stay
Location, breakfast, friendly staff
Enjoyed our stay. Rooms were clean and nice. Nice rooftop bar. Great location. Helpful staff.
Anmeldt 29 november 2014

Lily fra USA
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i november 2014
Lovely boutique hotel. Great location.
24/7 front desk; great location; staffs speak English.
Overall, a very pleasant stay. We were given free upgrade to a deluxe room because it's our first time in Hanoi, nice touch! Roof top bar got a nice view of the lake, goo place to hang out at night. Concierge was extremely helpful too. The only concern was the bath tub was a bit high to step in and out.
Anmeldt 29 november 2014

Rack fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Executive med byudsigt
Boede 1 nat i november 2014
.
.
.
Anmeldt 20 november 2014

Guan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i november 2014
just loving it and going to stay again
location. price and new hotel room
Anmeldt 18 november 2014

SWEE fra Malaysia
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i november 2014
small but clean, easy for food & shopping.
best for value.
comfortable and convenient, recommended for others.
Anmeldt 16 november 2014

Brian fra Australien
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 3 nætter i november 2014
Great location...
Centre of old quarter, close to everything, clean & curtious staff
wonderful.....
Anmeldt 14 november 2014

mark fra USA
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 4 nætter i november 2014
nice time
staff locashion
all was good staff very good room nice
Anmeldt 13 november 2014

Hai fra Vietnam
Familie med små børn
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i november 2014
Very good location, staff are nice and friendly.
The hotel is clean, located next to the Hoang Kiem late, central of the city. Staff are friendly and helpful
Anmeldt 10 november 2014

Maria fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i november 2014
Wonderful Stay!
Good location, friendly staffs and the room is clean
This hotel is quite new. The location is very good but it's just that the street is too small and quite scary to walk because of the motorbikes. The rooms are clean and comfortable.
Anmeldt 10 november 2014

Nicole fra Australien
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 2 nætter i oktober 2014
Nice hotel, good location.
Location, staff, rooms
Great hotel right near the lake an a couple of minutes walk from the crazy streets of the old town. Staff are very friendly and helped me organise my Halong Bay tour via email before my arrival. Would stay here again!
Anmeldt 02 november 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: