Fantastisk 8,5
baseret på 593 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 593 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,7
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Gareth fra Storbritannien
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i juli 2014
Very nice. They made me a birthday cake!
Tidy. Great location. Lovely staff
Very nice. Nice breakfast. Very helpful staff. Very smart rooms
Anmeldt 07 juli 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Herold fra Australien
Familie med store børn
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i juni 2014
Excellant
Location Rooms & breakfast and staff
Thoroughly enjoyed it
Anmeldt 04 juli 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

wiwiek fra Indonesien
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i juni 2014
Very nice and quiet hotel.clean hotel N good food.
Clean Good food Value for money
Nice and peaceful stay. Also value for money.i was happy
Anmeldt 29 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Young fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 4 nætter i november 2013
Value for Money
good location, Nice room, Good breakfast
It was good experience that how to stay comfortable with resonable price. Condition of room was better than other 4 star Hotel in Hanoi. Hotel was small, but interior and breakfast was better then other hotel. whenever I visit Hanoi, wanna stay this hotel always.
Anmeldt 20 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nur fra Singapore
Gruppe
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i juni 2014
Spacious room, a few minutes to Hoan Kiem Lake
location, staff, room
The staff are all friendly and very welcoming. The room that was assigned to my friend and I was VERY spacious. The other rooms were not so lucky. Overall, we had a good stay at Gondola.
Anmeldt 16 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JONATHAN fra Singapore
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i maj 2014
Great location. Value for money. Will return again
Location. Nice ambience. Comfortable and clean. Although room aircon was not working properly...overall stay was enjoyable.
Near excellent. Great for shopping nearby and food
Anmeldt 24 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Florence fra Malaysia
Gruppe
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2014
Great location , effective & friendly staffs
The staffs were very friendly & nice especially annie.the location was great.
Great location with effective staffs.our cruise was recommended by annie;Oriental sails & it was great. The tour guide, Mr.Tom was very friendly & take care of us throughout the trip.
Anmeldt 23 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sanggam fra Indonesien
Gruppe
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i maj 2014
Great location & clean hotel
Clean, nice design, value for money
Short time of stay but quite impressed by this hotel. Friendly staff with very good service. Clean & nice interior.
Anmeldt 16 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wilson fra Filippinerne
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 1 nat i april 2014
Cheap price for quality hotel
location, price, staff
Same as my other review. Nothing bad to say about this hotel except maybe for the lackluster breakfast.
Anmeldt 02 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wilson fra Filippinerne
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 1 nat i april 2014
Best 3 star hotel in Hanoi
Location, price, cleanliness
Located near the lake and the old quarter. The staff speak good English and very accommodating to our requests. Rooms are spacious for their price and very clean.
Anmeldt 02 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: