Fantastisk 8,5
baseret på 596 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 596 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,7
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Sally fra Australien
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 3 nætter i december 2015
Awesome hotel great position cannot fault at all
Rooms location everything
Perfect rooms lovely food great and position just a few moments from lake would go back for sure
Anmeldt 26 december 2015

Chee fra Singapore
Gruppe
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 4 nætter i december 2015
A pleasant stay
Staff, food, location
The staff were friendly and provided good advices. Services were great. Hotel was well maintained.
Anmeldt 10 december 2015

KYOCHUL fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 4 nætter i november 2015
Good enough for the price
good location, kind staffs
Not bad. But I was not comfortable due to a mosquito one night. The location is good for sight seeing, but traffic(taxi) was too heavy all days.
Anmeldt 08 december 2015

vatchala fra Malaysia
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i december 2015
Location is excellent.
Location is excellent. Breakfast is good and front desk staffs and bell boys Are doing a better job.
1st day stay in 404 is excellent. 2 nd day stay in 502 is not that good. Noisy Room even the water drain from upstairs to our Room can hear.
Anmeldt 07 december 2015

XIN fra Kina
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i november 2015
good value
Good price, location , clean
Anmeldt 20 november 2015

PENG fra Singapore
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i november 2015
Staff were helpful & courteous
service, cleaniness & good location
it is a pleasant place to stay with many amenities around the hotel
Anmeldt 16 november 2015

Tariq fra Storbritannien
Rejsende alene
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i november 2015
fantastic
location staff clean
nice pleasant stay good location nice staff would recommend this hotel
Anmeldt 15 november 2015

Cheryl fra New Zealand
Gruppe
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2015
Beautifully appointed hotel.
Staff attention, location, small and friendly in a quiet street.
Our stay was very pleasant, we were made very welcome on arrival, one of the staff offered to walk us to the warehouse to shop! We loved our stay and are back there again in four days. Very convenient but most of all, clean, beautifully appointed and always greeted with a smile.
Anmeldt 16 oktober 2015

DOSEONG fra Sydkorea
Gruppe
Deluxe med byudsigt
Boede 2 nætter i maj 2015
good
location, staff's attitude
Anmeldt 13 oktober 2015

ANNALIZA fra Filippinerne
Gruppe
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2015
Good Hotel location and value for money
Price, Location and Staff
This hotel is very near to attractions, the room is clean and the staff are very friendly and accomodating...A great value for money.....
Anmeldt 13 oktober 2015


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: