Fantastisk 8,5
baseret på 593 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 593 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Bee fra Singapore
Forretningsrejsende
Executive med byudsigt
Boede 2 nætter i juni 2015
nice and value for money stay. amazing front desk
friendly staff and clean room.
Nice and pleasant. Except for the inadequate air- conditioning system in the room that was the major issue that keeps me up at night.
Anmeldt 24 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Abdullah fra Malaysia
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 3 nætter i juni 2015
Nice and helpfull staff.. Good location
The location, easy landmark
Anmeldt 22 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Zse fra Malaysia
Gruppe
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i juni 2015
One of the best hotel you can get~!
Great location, value for money & all the rooms still in good condition.
Love the hotel & the friendly staff, we will sure go back again in future~!
Anmeldt 21 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Paul fra USA
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 5 nætter i april 2015
Great location.
Location, friendly/helpful staff, food (upstairs bar).
Excellent location - very walkable to all major attractions, quiet side street location, staff helpful with tour reservations, had the best fresh spring rolls and dipping sauce during whole SE Asian trip.
Anmeldt 13 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tuan fra USA
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 4 nætter i juni 2015
Good
Good
Good
Anmeldt 06 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Anuwat fra Thailand
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i maj 2015
Room and service
Food ok, service ok, staff ok, place ok, room ok but air condition no good
So good
Anmeldt 02 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

niroot fra Thailand
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i maj 2015
Best in services
1 Best in services 2 location 3 near hotel have good local foods
Best in service all staff very kind, not far from tourism place, price a bit higher if compare with others hotel in Hanoi. Iighting in room too dark.
Anmeldt 25 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kris fra Australien
Par
Suite med balkon
Boede 2 nætter i maj 2015
Spacious room and very comfortable
The bathrooms were so big, it even included a bath! the hotel was perfect walking distance to the lake and the staff were all lovely
Our stay was great. We only spent two nights in Hanoi but we would recommend This hotel as it's affordable for what you get. The bathroom was massive and the rooms were very clean. The hotel Included breakfast but we found ourselves on the streets eating what the locals would. Overall a great stay
Anmeldt 23 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sim fra Singapore
Familie med små børn
Familie-suite med balkon
Boede 2 nætter i marts 2015
Quiet hotel due to its location
Location, quiet, room quality
Anmeldt 30 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alison fra Australien
Rejsende alene
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2014
Great staff, location & service
Location, staff and service
Right near Hoan Kiem Lake, plenty of places to eat nearby. Staff looked after us well and stored our bags for s few days. Would definitely recommend, comfortable rooms, friendly staff - great value for money.
Anmeldt 22 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: