Fantastisk 8,5
baseret på 593 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 593 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

PANG fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i februar 2016
o k
o k
Anmeldt 14 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

PANG fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i februar 2016
o k
o k
Anmeldt 14 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Young fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i august 2016
.
.
Anmeldt 08 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

edward fra USA
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 3 nætter i juli 2016
Hanoi next
The hotel staff and facilities are excellent. I had small issue which was my fault by a booking error and the staff resolved to my satisfaction. Hanoi was ac difficult city to find my bearings but this hotel was easy to find cuz just nearby the lake and center
Anmeldt 28 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kittidet fra Thailand
Rejsende alene
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i juli 2016
staff friendly and helpfull, good location,
next time i will comeback again
Anmeldt 21 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Julian fra Storbritannien
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i december 2015
Clean and good location
In a quiet back street close to the lake.
Anmeldt 08 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tommy fra Danmark
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 2 nætter i juni 2016
Okay hotel - friendly staff
The room we stayed in was very small, and the aircondition didn't work that well. The bathroom wasn't that big, but overall it was an okay room. We ordered a room with a view, but the window was so small and irrelevant, that I would not recommend this. Staff was very very friendly and helped us with booking taxi and rang the new hotel in Ninh Binh to get directions for us!
Anmeldt 15 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Julian fra Storbritannien
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 1 nat i september 2015
Good location, clean
Good location in a quiet street close to the lake. Fairly new and well maintained. Helpful staff.
Anmeldt 13 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

IZATUL fra Malaysia
Par
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 1 nat i maj 2016
Best hospitality
I love the interior design of the hotel, everything so pretty and cute even the room is little bit small but cosy. The staff is very friendly and helpful in many ways.
Anmeldt 31 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Patrick fra Schweiz
Forretningsrejsende
Superior-dobbeltværelse med søudsigt eller vindue
Boede 5 nætter i april 2016
Very good, Very friendly and efficient
Very nice, Value for money, Very friendly and helpful Staff, perfect location. Any issue is handled efficient and fast. 100% satisfied.
Anmeldt 30 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: