Fantastisk 8,5
baseret på 484 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 484 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,6
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Service 8,6
  • Værdi for pengene 8,7
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Daeyoung fra Sydkorea
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i juli 2016
Amazing stay
Clean, good location, nice breakfast and kind staff. Would definitely come back to this hotel if i had a chance. Although i picked a good day to stay in this hotel (probably at a good price), the hotel was the best in OQ. Stayed in a few hotels in OQ and this hotel was the best:)
Anmeldt 10 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shane fra Australien
Rejsende alene
Deluxe uden udsigt
Boede 4 nætter i juni 2016
Great as usual.
The staff here are the best. Happy and helpful.
Anmeldt 05 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

jean-louis fra Frankrig
Par
Deluxe-dobbelt-/2-personersværelse med byudsigt
Boede 1 nat i juni 2016
Photos on website misguiding
Room very basic although best of the list. Disappointed Terrible access road
Anmeldt 04 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cynthia fra Singapore
Par
Superior
Boede 2 nætter i juni 2016
Bang bang for the buck
Clean hotel with friendly staffs. Staffs are helpful and patient when explaining places of interest. Special mention to one staff; Sally. Look for her when you're there
Anmeldt 28 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yen-Hsun fra Taiwan
Gruppe
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
Could be better
Clean but changed my friends to other hotel
Anmeldt 26 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Stephan fra Schweiz
Par
Deluxe uden udsigt
Boede 2 nætter i maj 2016
Nice stay in the heart of the Old Quarter
It is a bit difficult to find the hotel because the building is in a small street. Staff was very friendly and also prepared a small breakfast for take-away because our flight was very early in the morning. The rooms was good and clean. I can recommand that hotel.
Anmeldt 24 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wong fra Hongkong
Par
Superior
Boede 1 nat i juni 2016
Nice location
The location is nice and very near to the central. Staff is funny and nice, and the room is clean and tidy, though not big. Feel comfortable in it with low price!
Anmeldt 21 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JIYOUNG fra Sydkorea
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i juni 2016
The location is so fantastic!
Also room was clean and nice.
Anmeldt 08 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tan fra Malaysia
Par
Superior
Boede 1 nat i juni 2016
Everything is perfect
The staffs are friendly, location is good, room is clean, no much noise though it's in the heart of old quarters. The price is reasonable. We wish you success ^_^
Anmeldt 07 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hieu fra Vietnam
Par
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
Good service
Good service. Clean. Reasonable price. Thanks
Anmeldt 02 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: