Rigtig godt 7,9
baseret på 776 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 776 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

Tan fra Malaysia
Par
Superior-Stille værelse
Boede 2 nætter i maj 2013
Friendly and helpful staff
Centrally located to tourist attraction area, friendly and flexible staff, satisfactory with the breakfast
Anmeldt 22 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vanity fra Filippinerne
Rejsende alene
Superior-Stille værelse
Boede 1 nat i maj 2013
It was a comfortable stay.
Fast internet connection. Close to shopping areas. Friendly staff.
Anmeldt 22 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jian fra Singapore
Forretningsrejsende
Suite med byudsigt
Boede 2 nætter i maj 2013
A decent budget hotel
Except the location of the hotel, nothing much to shout about
Anmeldt 17 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vicki fra Australien
Par
Superior-Stille værelse
Boede 6 nætter i maj 2013
Great location, friendly staff, clean comfortable
location shopping comfort
Very enjoyable, staff were very friendly and helpful. Clean at a reasonable price.
Anmeldt 14 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

attapong fra Thailand
Rejsende alene
Quiet deluxe-værelse
Boede 2 nætter i maj 2013
Hanoi Royal View Hotel
The hotel was very nice, great location, was able
Anmeldt 14 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Deborah fra Holland
Gruppe
Quiet deluxe-værelse
Boede 2 nætter i maj 2013
Very friendly staff, big and comfortable room
When we checked in there was a problem with the room we booked, so they gave us an upgrade to a suite.
Anmeldt 12 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Martina fra Tjekkiet
Rejsende alene
Superior-Stille værelse
Boede 2 nætter i marts 2013
standard hotel for friendly budget
location,location, location
Anmeldt 08 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Brian fra USA
Par
Superior-Stille værelse
Boede 1 nat i april 2013
Staff eager to help
Location, staff, cleanliness
Anmeldt 02 maj 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Peter fra Australien
Par
Suite med byudsigt
Boede 1 nat i april 2013
spacious comfortable room
Very friendly accomodating staff, spacious comfortable room and huge lounge area.
We found the staff very helpful with sight seeing and places to eat. Initial reaction was WOW as there was a large plush 3 seater and 2x 2seater lounge chairs in the lounge area. They do a private pick up and drop off to the airport which saved us money. Wished we had of known about it when we arrived.
Anmeldt 24 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Due fra Vietnam
Forretningsrejsende
Superior-Stille værelse
Boede 1 nat i april 2013
good hotel
good location, good service and clean
Very good, but they wont accept to issue invoice for customer. To them, invoice should be issued by Agoda.
Anmeldt 21 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: