2015
Fantastisk 8,5
baseret på 2584 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2584 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 8,7
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

JOON fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe med byudsigt
Boede 3 nætter i december 2013
Good and conveniently located hotel
breakfast, location and value
Pleasant and good stay. Convenient and close to places of interests. Hotel in dark back lane can looks dangerous initially but it not because of police station next door. Good for cost conscious travelers.
Anmeldt 30 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

DINH fra Vietnam
Gruppe
Familie-suite
Boede 3 nætter i december 2013
Good
Near to shopping center, good breakfast, new facilities
Anmeldt 30 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Barbara fra Storbritannien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i december 2013
Nice hotel and friendly staff
Location, friendly staff and great food
My stay was really nice, the staff was really friendly and went out of their was to help. The restaurant offers a really good menu and the hotel is located not far away from the city
Anmeldt 30 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rick fra Singapore
Par
Suite
Boede 1 nat i december 2013
Amazing
Cleanliness and comfortable
Anmeldt 30 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Amber fra USA
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 3 nætter i december 2013
Great location and price...great hotel.
Service, Location, Nice rooms
Anmeldt 28 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Choy fra Hongkong
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i december 2013
Boring
N/A
Anmeldt 28 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

AMAERTHANATHAN fra Malaysia
Par
Deluxe
Boede 1 nat i maj 2013
Excellent Hotel with Excellent service from staff
Friendly and helpful staff . They speak and understand english. Good and comfortable rooms with excellent buffet breakfast
We enjoyed our stay in this hotel with attentive staff who catered immediately to whatever we needed. They also arranged our Hua Long Bat tour and kept our luggage safely for us at no cost. When we returned they upgraded our room to a more comfortable room. We would unhesitatingly recommend this hotel to any one going to Hanoi for the friendly staff, excellent service a good breakfast provided.
Anmeldt 27 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jan fra Danmark
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 1 nat i december 2013
Super Nice
Lokal
Anmeldt 27 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Robert fra Australien
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 3 nætter i december 2013
Wonderful experience thanks to delightful staff
Staff, location, roof top terrace
Certainly exceeded our expectations after a setback initially when we arrived with no luggage - lost in transit at Bangkok Airport.
Anmeldt 27 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

WUI fra Singapore
Familie med store børn
Deluxe
Boede 1 nat i december 2013
Rooms in new wing are better.
Quick check-in/out, wide range of local food & quiet.
The heating in the room of the older wing was not working but everything was good in the new wing's room.
Anmeldt 27 december 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: