2015
Fantastisk 8,5
baseret på 2584 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2584 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 8,7
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

JENNIFER fra Australien
Par
Deluxe
Boede 5 nætter i februar 2013
Great location, clean, good fo od
Location, cleanliness and staff
Anmeldt 29 april 2013

stuart fra New Zealand
Par
Boede 1 nat i april 2013
friendly, convinient, centrally located
staff, location, internet
The hotel is great, it is centrally located, and the staff are fantastic. They stored our bags while we went to ha long bay, and offered us a really cheap second night rate that was better than agodas! The hotel has access to all the sights and on check in gave us a great map and fantastic recommendations.
Anmeldt 29 april 2013

Annette fra Australien
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i april 2013
good location for shopping
service access staff
Anmeldt 28 april 2013

pakpoum fra Thailand
Par
Deluxe
Boede 1 nat i april 2013
Good hotel Good staffs Perfect!!!
Comfort staffs cleaness
It's a very good hotel you will not disappointed. Staffs are helpful and smiling. Room is well decorate and I love how they manage space in the room. A little problem from the window, if someone put on a strong music, you will hear it easyly.
Anmeldt 27 april 2013

Prudence fra Australien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i april 2012
Large rooms, Great staff
Staff, Breakfast, Bed
Anmeldt 26 april 2013

william fra Storbritannien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 2 nætter i april 2013
Very good hotel, very clean low cost
Nice room, helpful friendly staff. Would recommend.
Anmeldt 26 april 2013

Monique fra USA
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i marts 2013
Great location, excellent modern hotel
Modern design, clean rooms, great value
Anmeldt 25 april 2013

Celina fra Malaysia
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i april 2013
It exceeded our expectations, value for money
Cleanliness, efficient and friendly staff, good breakfast.
We thoroughly enjoyed our stay at the Rising Dragon Palace Hotel and would most definitely recommend it to friends visiting Hanoi. It is very well located and the staff were very attentive, informative and caring. Very clean rooms and we like the breakfast served too.
Anmeldt 24 april 2013

David fra Belgien
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i april 2013
Great staff
Design, staff, travel agency
Anmeldt 24 april 2013

Shaw fra Malaysia
Gruppe
Deluxe
Boede 3 nætter i april 2013
clean and comfort room. Friendly staff
helpful and friendly staff, Clean room, great breakfast.
We total 9 person have a great Hanoi trip. Thanks to Rising Dragon Palace Hotel staff especially receptionist who are friendly and helpful. The hotel room is clean and the buffet breakfast is just nice. At last, thanks for the last day early morning breakfast special arrangement before we depart to airport.
Anmeldt 24 april 2013


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: