Mine favorithoteller
Sidst sete hoteller
Kunder kan lide denne type hotel for:
    Området anbefales for:
  • shopping
  • natteliv
  • strande
    Afstand til lufthavn:
  • Phuket Internationale Lufthavn (25.3 Km)
    Gæsters kommentarer:
  • "Venligt og hjælpsomt personale", "Fantastisk værelsesindretning", "Nyt hotel"
    Topattraktioner i området:
  • Dive Supply (2.2 Km / 27 minutters gang)
  • Savoey Restaurant (2.4 Km / 29 minutters gang)
  • Bangla Road (2.5 Km / 30 minutters gang)
  • Jungcelon Indkøbscenter (2.6 Km)

Bemærk: Afstande beregnes i lige linje udregnet fra et startpunkt til et destinationspunkt.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngoen Road, Tri-trang, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Du kan se alle dine gemte hoteller i listen 'Mine favorithoteller'.
Vent ikke til det er for sent! Book nu så du ikke går glip af dagens pris.
Book nuBetal senere

Tilgængeligt på tusindvis af hotelværelser.

Book smartere. Book hos Agoda.
Vælg dit værelse
Ikke inkluderet i værelsets pris: Hotel tax 7.91%
juli 03, 2015 - juli 05, 2015 | 2 nætter
Indtjekning:
Nætter Udtjekning:
Værelsestyper Maks.
Pris
per værelse per nat
Antal værelser
Best seller - limited supply!
Deluxe med balkon og morgenmad
Last Minute Special Rate includes 45% discount!
Værelsesinformation
USD 0 467.61
Specialpris! – refunderes ikke
Ledige værelser
Best seller - limited supply!
Deluxe med balkon og morgenmad
Værelsesinformation
USD 0 850.20
Reservationsbetingelser
Ledige værelser
Faciliteter på

Faciliteter
  • reception åben hele døgnet
  • 24-timers roomservice
  • lufthavnstransport
  • hæveautomat på stedet
  • børnepasning
  • bar
  • grillfaciliteter
  • arbejdscenter
  • biludlejning
  • kaffebutik
  • portner
  • renseri
  • elevator
  • etage med eksklusive faciliteter
  • handicapfaciliteter
  • familieværelse
  • vaskeri
  • bibliotek
  • skabe
  • bagageopbevaring
  • mødefaciliteter
  • aviser
  • bar ved poolen
  • restaurant
  • roomservice
  • værdiboks
  • delt stue-/tv-område
  • transportservice
  • rygeområde
  • rundvisning

Sport og fritid
  • pool/billard
  • fitnesscenter
  • spillerum
  • have
  • boblebad
  • børneklub
  • massage
  • udendørs pool
  • børnepool
  • sauna
  • spa
  • damprum
  • bordtennis

Internet
  • gratis trådløst internet på alle værelser
  • trådløst internet i fællesområder

Parkering
  • parkering
  • parkeringsservice

Talte sprog
  • engelsk
  • filippinsk
  • hindi
  • nepalesisk
  • thailandsk

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!
Beskrivelse af Resort
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket er indrettet til både ferie- og forretningsrejsende og ligger id...se mere Avista Hideaway Resort & Spa Phuket er indrettet til både ferie- og forretningsrejsende og ligger idéelt i Patong; én af byens mest populære beliggenheder. Hotellet ligger 1 Km fra byens centrum og tilbyder adgang til nogle af byens vigtige steder. Med sin praktiske beliggenhed tilbyder dette hotel nem adgang til byens vigtigste seværdigheder.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket tilbyder fremragende service og et bredt udvalg af bekvemmeligheder og forpligter sig til at sikre sine gæster et så behageligt ophold som muligt. For gæsternes velbefindende tilbyder hotellet gratis trådløst internet på alle værelser, reception åben hele døgnet, 24-timers roomservice, handicapfaciliteter, bagageopbevaring.

Træd ind i et af 150 imødekommende værelser og glem hverdagens stress med det brede udvalg af bekvemmeligheder. På nogle af værelserne kan man finde trådløst internet (medfølger), internetadgang - trådløst, privat pool, boblebadekar, ikke-rygerværelser. I løbet af dagen kan du nyde den afslappende atmosfære i boblebad, fitnesscenter, sauna, udendørs pool, spa. Avista Hideaway Resort & Spa Phuket er et idéelt sted for rejsende der efterspørger charme, komfort og bekvemmelighed i Phuket.
Politikker for Resort
Nyttig information
Mad, drikke og underholdning

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

Alle anmeldelser (1530)

Par (875)

Rejsende alene (165)

Forretningsrejsende (51)

Familier med små børn (246)

Familier med større børn (125)

Andre (68)

Fantastisk
8.6
baseret på 1530 anmeldelser
Værdi for pengene
8.5
Beliggenhed
7.6
Personalet
8.9
Hotellets stand/rengøring
9.1
Værelsets komfort/standard
9.1
Mad/spisning
8.2
Alle anmeldelser ( 1530 )
Sorter efter:
Dorte B. Par
Denmark, January 22, 2014
Dejlig afslappende ophold.

Velholdt, venlig personale, god mad.
8.7
Vi havde suite med privat pool, desværre havde vi nederste suite så vi fik ikke solen ind til os. Hotellets personale er meget hjælpsomme og venlige. Hotellet er nyt og ligger på en skråning, så ikke et sted for dårlig gående selvom man kan ringe efter transport. Der var gratis drinks mellem 18 - 20 hver dag i baren samt en gang gratis massage. Deres restaurant på toppen er fantastisk, den skal man prøve. Hver dag var der fri transport flere gange til stranden samt Patong. Helst sikkert et dejligt sted at opholde sig, men nok en anelse for dyrt i forhold til det man får.
Soh H. Familie med ældre børn
Singapore, June 30, 2015
Wonderful Trip

servive, environment and the room
9.7
We travel by 4 of us. Me, my wife, son and his gf. we are very happy, especially my wife. They give her a surprise birthday cake in the morning and all the staff are singing birthday song to her when we were having our breakfast, and when we arrived at night, we found a cake inside our room for my wife again. We have been traveling from hotel to hotel for many years, this is the most warming and sweet thought that this hotel had provide us. Their attention to us is outstanding, most of the staff are very friendly and some of them are actually provide an extra mile service! It's amazing! The room is clean, the environment is wonderful although they still have some building to built, the food is marvelous, we love it!!! If we go to Phuket again, no doubt no second thought, we will choose Avista Hideway Resort and Spa again! 5 Stars Hotel that provide 6 Stars service !! Keep it up!!
Colaco S. Par
Portugal, June 27, 2015
peaceful

peaceful, quite, relaxing
9.7
Leah D. Par
Canada, June 26, 2015
Enjoyable experience at Avista Hideaway!

Comfort, shuttle service and staff
9
We thoroughly enjoyed our stay at Avista. Upon arrival we got upgraded from a Beuno Vista Studio to a poolside accessible room. The highlights of our stay here included: the comfort and cleanliness of our room and the resort; the inclusion of breakfast, which had a vast selection; the friendliness of the staff; and the shuttle service offered by the resort to multiple locations in proximity to the resort. We heard how outrageous the price of tuktuks were in Phuket so we found it extremely useful to use the (free) shuttle service from the hotel to the downtown area of Patong and to Paradise beach. The few lowlights we experienced included an outrageous price for the airport shuttle and an overpriced dinner at the rooftop restaurant, Sizzle's. The hotel shuttle to the Phuket airport (~1hr from the resort) cost was 1500 Bhat per car, which is more than double the price of private companies that offer private service to the airport. In the end we booked our shuttle service online to the airport with a company in Phuket that charged 650 Bhat for a private car. The only other suggestion when experiencing the resort is passing on having dinner at the rooftop restaurant named Sizzles. The quality of the food was higher compared to most restaurants in Phuket, but in our opinion is was not worth the price paid as the dishes were nothing exciting. The dishes were "safe" and did not have anything new or inspiring to the flavour of the dishes. Although they did have the presentation of the dishes down pat. To give you and idea of the cost:value ratio, the side dishes were 290 Bhat/dish. We ordered two side dishes: one was ~10 pieces of asparagus with some olive oil and garlic and the other was a medium sized dish of french fries. It was a little outrageous knowing we were paying ~$10.00 CAD for very simple and unauthentic side dishes. In the end it was nice to experience the restaurant as we wanted to witness the view at sunset, but it was definitely only a one time experience.
Colaco S. Par
Portugal, June 25, 2015
relaxing

repalxing, good spa, quite, nice view
9.7
Vivek V. Par
India, June 25, 2015
Definitely a 5* experience

the helpful and staff, the ambience and the rooms
10
One of the best experiences in my Thailand trip. The facilities, staff, location, pools and a whole lot of other facilities made it the highlight of my honeymoon. Was upgraded to the Jacuzzi suite upon arrival. I would recommended one to stay in those rooms to experience true luxury.
yuk L. Familie med små børn
Hong Kong, June 24, 2015
Super nice and comfortable

comfortable
9.3
yuk L. Familie med små børn
Hong Kong, June 24, 2015
Super comfortable and nice

Very nice and comfortable, good for couple, also family
9.3
This is one of the most impressive hotel that I have ever stay. This view of the hotel is very nice. The facilities are great, such as swimming pools, game room. However the kids club is a bit small. The breakfast buffet is ok, but the environment of the restaurant is very nice. The transportation is fair, as it is in the hill. They provide the shuttle bus service, but not very frequent. I really like the hotel and will definitely come back !
Colaco S. Par
Portugal, June 24, 2015
Peaceful

The pool, sizzle restaurant, helpful of the staff, free upgrade.
9.7
It was wonderful, both of us enjoy the stay in Avista. Peaceful n quite could feel relaxation.
Wai L. Par
Singapore, June 21, 2015
Avista

Cleanliness, serenity and friendliness
9
Great

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Skatter og servicegebyrer er generelt beløb som Agoda betaler til hotellet eller som opkræves af hotellet. Se venligst Agodas Brugsbetingelser for yderligere oplysninger. Skat og servicegebyrer kan også indeholde afgifter, som Agoda beholder som kompensation for at behandle reservationen.