Fantastisk 8,6
baseret på 25 anmeldelser
Fantastisk 8,4
baseret på 1174 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 25 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 9,9
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,6
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad/spisning 7,7
Sortér efter

Hironori fra Japan
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i december 2010
スタッフが笑顔で対応してくれて感じが良い。
ロケーションが大変よい。部屋も清潔で落ち着いた雰囲気。
冬は階段室が少し寒い。
旧市庁舎広場のすぐ近くにありタリン旧市街の観光には大変便利。古い建物をモダンにアレンジしてあり落ち着いたホテル。冬は雪が積もってしまうので中庭のカフェが利用できないのが残念。
Anmeldt 03 januar 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Сун fra Kina
Gruppe
Very good
Beautiful and mysterious old house. Quiet and elegant.
The old wooden floor under the carpet creaks. Sometimes too chilly in the room, had to turn on the electronic heater all day.
Anmeldt 19 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Inna fra Rusland
Par
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i marts 2012
Отличное расположение и уютные номера
Неплохой завтрак и отличное расположение
отель расположен очень удобно. завтраки неплохие. персонал по-русски не разговаривает. нас поселили в номере на первом этаже во дворике отеля, номер просторный, ванная комната тоже. в целом отелем остались довольны, хотя в следующий раз выберем подешевле, т.к. в старом городе все находится так близко, что можно селить и подальше от ратуши.
Anmeldt 04 april 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Violeta fra Schweiz
Par
exploring old Tallinn
LOocation, veery central, has some character
courtyard needs refurbishing and breakfast needs improvement. we stayed 3 nights and toiletries were supplied only once upon arrival for one person only.
Anmeldt 15 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yaehee fra Estland
Familie med små børn
i would love to visit...
the staffs were so so kind and the hotel location is fantastic! the breakfast was so lovely!!!!
Anmeldt 13 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

andrey fra Rusland
Par
Boede 2 nætter i september 2010
выходные в таллине
находится в 10 м от ратуши , в центре всего
чуть скудноват выбор на завтрак, неудобно находить нужный какнал в тв
в целом все очень понравилось , м.б. чемодан нести на 3-й этаж влом ..., но лифта нет.Стараются говорить по русски, но смешно и медленно
Anmeldt 28 september 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kirill fra Rusland
Par
Standard
Boede 2 nætter i juni 2010
Очень милый отельчик
Великолепно расположен
Завтрак так себе
Находится в самом центре Старого города, месторасположение идеальное. Номера чистые , просторные, с достаточно стильным дизайном. Тапки и халаты , причем весьма хорошего качества, в номере присутствуют. Персонал говорит по русски и по английски. Есть бесплатная сауна. Также есть бесплатный Вай-Фай и сетевая розетка для интернета в номере. Напротив отеля , прямо дверь в дверь - отличный ресторан - пивоварня. В целом - рекомендую.
Anmeldt 17 juni 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Larry fra Litauen
Par
Pleasant
Excellent location.
Curtains did not cover windows so light came into the bedroom at night. Eggs were cold. No oats for muesli. Slow to clean room.
Anmeldt 16 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

karin fra Finland
Familie med store børn
Economy-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2016
viihtyisä hotelli aivan torilla
Viihtyisät huoneet. Ilmastointi ei toiminut ja se oli pieni miinus... Käytiin illalla syömässä Pegasus ravintolassa, oli tosi hyvää ruokaa. Aivan hotellin lähellä on ravintola joka on nro 1 tripadvaisorissa (en muista nimeä)
Anmeldt 05 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jeroen fra Holland
Par
Nice
Very well located in the old Town. Very nice spa services
Anmeldt 09 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Maria fra Finland
Familie med store børn
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2016
Siisti, hyvä hotelli, mahtava sijainti
Aamupala olisi voinut olla monipuolisempi, esim. puuroa olisi suomalaisena kaivannut, mutta pikku juttu.
Anmeldt 01 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Anonymous fra Danmark
Par
Good
Excellent location, friendly staff.
The beds were too short, length about 180 cm. Chairs and tables at the breakfast need to be replaced, no space for legs under the tables and inconvenient coverage of the chairs.
Anmeldt 07 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nataliya fra Rusland
Gruppe
Very nice old House with...
Breakfast was Super )))
Bath was not convenient.
Anmeldt 30 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Maarit fra Finland
Par
Executive-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juli 2015
Viihtyisä hotelli keskellä vanhaa kaupunkia
Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla vanhassa kaupungissa. Pieni, charmikas hotelli, jossa persoonallinen ja viihtyisä sisustus. Ystävällinen henkilökunta ja herkullinen aamiainen.
Viihdyimme todella hyvin ja tulemme tähän hotelliin uudestaan. Suosittelen!
Anmeldt 22 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Victoria fra Rusland
Rejsende alene
Not a 4* hotel, would...
- excellent location
- no luggage porters. I had to take my bag to the 3rd floor myself - VERY COLD in the room! no central heating, only air-conditioning system which is not enough at all (plus it switches off at night...
Anmeldt 19 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pihla fra Finland
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juni 2013
Kaunis mutta rento vanhankaupungin hotelli
Palvelu, hotellin sijainti, hotellin sisustus
Hotelli oli kauniisti kunnostettu ja palvelu oli hyvin ystävällistä mutta myös mukavan rentoa. Suosittelen pariskunnille ja perheille jotka haluavat viettää rauhallisen loman viihtyisässä ja kauniissa hotellissa vanhankaupungin parhaalla paikalla.
Anmeldt 19 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Anonymous fra USA
Par
Wonderful old Hotel with boutique...
Charming hotel. really good deal for a boutique type hotel. good breakfasts, lots of choices. right in the middle of town and can walk to everything. staff is very helpful. rooms are clean and tidy...
No showers. they have very nice bathtubs and bathrooms. But taking a shower can be dangerous and get the whole room wet. they have hand held shower attachments in the deep, claw-foot style, tub, ...
Anmeldt 17 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Heikki fra Finland
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i november 2012
Upea mukavan pieni hotelli vanhassakaupungissa
Valkosävyinen baari ja kallioon louhittu aamiastila ovat hienosti tehtyjä paikkoja
Vanhan ajan tyyliä henkivä mukavan pieni hotelli Raatihuoneentorilta lähtevällä kujalla. Henkilökunta oli ystävällistä ja aamiainen oikein hyvää.
Anmeldt 28 november 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hanna fra Finland
Par
True value for money!
Perfect place to spend a romantic night.
Anmeldt 16 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Markku fra Finland
Par
Boede 1 nat i august 2011
Viihtyisä hotelli loistavalla paikalla
Kaunis tilava huone. Hyvä sijainti. Tunnelmalliset yleiset tilat. Maukas aamiainen. Ystävällinen palvelu.
Kaunis ja tilava huone ja kylppäri. Keskeinen sijainti silti meluton. Kivat yleiset tilat. Hyvä aamiainen (huomioitu myös allergiaongelmat - glut. leipä ja mysli) Palvelualtis henkilökunta.
Anmeldt 20 august 2011
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: