Fantastisk 8,7
baseret på 301 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 301 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,3
  • Faciliteter 8,7
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 9,1
  • Personalet 9,0
  • Værdi for pengene 8,8
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Caroline fra Danmark
Gruppe
Boede 2 nætter i oktober 2012
Godt hotel, god placering og store værelser
Tekøkken med køleskab og bordplads
Vi var 3 veninder afsted, og der var plads i lejligheden/værelset til at vi kunne sidde og hygge os før og efter vi havde været rundt og kigge på byen. God hotelbar, me god betjening og hyggeligt interiør. God morgenmadsbuffet. Nåede desværre ikke spaafdelingen, der er så meget man gerne vil nå at se i Berlin.
Anmeldt 08 november 2012

Jytte fra Danmark
Par
Lejlighed med 1 soveværelse
Boede 5 nætter i august 2012
Flot hotel. Central beliggenhed
Jeg kan ikke pege på noget konkret-alt var godt
Allerede ved ankomsten til hotellet bemærker man den venlige og kompetente betjening. Alt virker vel organiseret. Hotellets indretning er elegant. Lejligheden er velindrettet og veludstyret. Hvis man har spørgsmål er personalet parat til at hjælpe, uden man føler, at man er til ulejlighed. Hvis jeg skal til Berlin igen, vil jeg absolut vælge dette hotel til mit ophold.
Anmeldt 03 september 2012

Liz fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Lejlighed med 1 soveværelse
Boede 1 nat i juni 2016
Excellent ..
An excellent option for a short stay in Berlin. It is an ideal location for me and the staff are always very friendly and helpful. Its nice to enjoy a little more space in your room and on this occasion was given a 2 bedroom apartment with lovely lounge and balcony. It was really appreciated after 9 days of back to back travelling and being in small hotel rooms. I only rated 4/5 for value for money on this occasion because the rate was a lot higher than usual for a 1 bed apartment however the city was very full and most hotels were sold out or very expensive. The fact that I was given a much larger apartment was nice considering the unusually high rate for this stay. I will use this property again and on the back of my experiences here will try other Adina properties when my travels allow.
Anmeldt 13 juni 2016

Margaret fra Storbritannien
Par
Premier studio
Boede 7 nætter i maj 2016
May 2016
Excellent in all respects but would have liked Wi Fi access from the room.
Anmeldt 14 maj 2016

John fra Irland
Familie med små børn
Studio-værelse
Boede 6 nætter i april 2016
A fine place to stay
A very nice place to stay and staff and clientele were fine. Facilities fantastic but the additional costs for basics such as WiFi and cot and high price for parking means I mark down slightly.
Anmeldt 04 maj 2016

Natalie fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Lejlighed med 1 soveværelse
Boede 1 nat i marts 2016
Great Stay
Facilities, breakfast, location
The Adina Apartment Hotel was clean and comfortable, with excellent pool and spa facilities. I would recommend the breakfast, which was delicious.
Anmeldt 14 marts 2016

Jennifer fra Australien
Par
Studio-værelse
Boede 1 nat i december 2015
Everything you need fir a great trip
Service- the reception staff are friendly and helpful. Great facilities in the rooms. Comfortable foyer to relax in.
I really enjoyed our one night stay . The only thing that u would change is to have free wi-fi in the rooms .
Anmeldt 23 december 2015

john fra Storbritannien
Par
Studio-værelse
Boede 3 nætter i december 2015
Berlin
Facilities Staff Value
Superb nice hotel with great facilities
Anmeldt 10 december 2015

See fra Singapore
Familie med store børn
Lejlighed med 1 soveværelse
Boede 3 nætter i november 2015
spacious, 800m to 1km to the centre station
spacious, washer and dryer
The stay was fine. But strongly recommend that the Adina management to review their wifi access policy
Anmeldt 19 november 2015

Alexander fra Storbritannien
Rejsende alene
Studio-værelse
Boede 5 nætter i oktober 2015
Fire alarm
Bed, roomsize, cooking facility
While cooking my porridge one morning the fire alarm started in my room with a screeching with a highpitched very aggressive sound. I thought I was the one who had set it off. I left my room and joined dozens of people calmly going down the stairs. Three fire engines arrived within minutes. As I stll didn't know if I was to blame I asked at the reception and they said they weren't allowed to say! Apparently it hadn't been me.
Anmeldt 03 november 2015


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: