Fantastisk 8,7
baseret på 145 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 145 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,5
  • Beliggenhed 9,4
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,6
  • Værdi for pengene 8,7
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

Wu fra Kina
Rejsende alene
Standard-værelse for enkeltværelse brug
Boede 1 nat i maj 2016
a nice hotel
it's a nice and clean hotel
Anmeldt 31 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wing fra Sverige
Rejsende alene
Standard-værelse for enkeltværelse brug
Boede 2 nætter i maj 2016
Good
Location is very convenient
Anmeldt 07 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kam fra Hongkong
Gruppe
Lavprisværelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i januar 2016
My second time here
worth coming again and again although the location is not the best
Anmeldt 22 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

lok fra Hongkong
Rejsende alene
Dobbeltværelse til én person
Boede 1 nat i april 2016
its a youth hostel, not a hotel.
The single room costed me 90euros, And the young people were screaming, laughing and running all the time. It was a noisy hostel with no service nor whatever kind of amenities
Anmeldt 15 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LIN fra Taiwan
Rejsende alene
Standard-værelse for enkeltværelse brug
Boede 4 nætter i marts 2016
lin
good location, good breakfast, friendly staff.
Anmeldt 16 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

David fra Storbritannien
Par
Standard- dobbeltværelse
Boede 4 nætter i januar 2016
Hotel review
location except for the local drunks at Bahnhof having shop near
do like the place but the backpacker element is off putting, young drunk and noisy en masse!!
Anmeldt 19 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mary fra USA
Par
Comfort-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i december 2015
Vacation
Location, accommodations, great value for price paid for the room.
Very good. Staff friendly and helpful. Location was very good for taking busses and trains as we traveled without a car from Tegal Airport and around the city and Potsdam. Breakfast buffet was really worth the 6.50€ and very tasty. Supermarket located next to hotel to buy chocolate to take back to US. Would definitely stay there again if we returned to Berlin.
Anmeldt 21 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Abigail fra Storbritannien
Rejsende alene
Standard- dobbeltværelse
Boede 4 nætter i december 2015
Good, affordable and clean hotel/hostel
Cleanliness, Locality, Design
Very comfortable. We stayed there for 4 nights and we were pleased with the service. The greatest convenience is that it is a short walk to zoologischer garten station. The food was decent although it would have been ideal for the hotel to serve hot breakfast during the week and not only on weekends. Other than that it was a pleasant stay.
Anmeldt 14 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Fachri fra Indonesien
Rejsende alene
1 seng i sovesal (8-10 voksne)
Boede 1 nat i november 2015
good place, good price
nice, neat, near the shopping centre
it is near the bus station where you can take route 100 to get directly to brandenburg gate. it is also very near to shopping places Kurfürstendamm and Tauentzienstraße. The dorm room for backpacker is also nice. They even provide shower soap.
Anmeldt 16 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sutat fra Thailand
Rejsende alene
Standard-værelse for enkeltværelse brug
Boede 1 nat i november 2015
aletto Hotel Kudamm - Affordable hotel / hostel
location and price
Good stay for 1 night . Close to U & S -Bahn and also the airport bus Next to the shopping street and zoological garden
Anmeldt 13 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: