Godt 7,2
baseret på 26 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 26 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,9
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 6,6
  • Service 7,2
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

Bandaree fra Sverige
Par
Standard- dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2013
Centralt, bra personal och högt tak
Centralt, bra personal och högt tak
Vi hade inte bott här fast vi bokade det. Hotell hade dubbel bokat och vi kom ganska sent så fick vi inget rum. Personalen skickade oss till Hotell Astrid som ligger några hållplatser istället. Vi fick åka hiss som byggd sedan 1904 och rummet har högt tak och stora fönster. Det ligger nära till allt. Personal är bra och hjälpsam. Vi gillar Hotell Astrid!
Anmeldt 23 juli 2013

Carl fra Sverige
Par
Comfort-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i februar 2013
Perfekt läge nära fina affärer och centralt
Bra sängar och frukost! Direkt linje med tunnelbana till flygplats Schönefelt.
utmärkta kommunikationer i anslutning till hotellet! frukosten var bra, val av både varmt och kallt. rent och snyggt men lite kalt på rummet. sängen bra komfort. helt ok att bo ett par nätter. tv , bord och stolar på rummet. det fanns 24 h rumsservice. drycker och lite godis fanns att köpa vid receptionen intill frukostrummen. lugnt men lite lyhört då folk gick i korridoren.
Anmeldt 22 februar 2013

IRMGARD fra Tyskland
Rejsende alene
Economy-enkeltværelse
Boede 1 nat i september 2016
Gute Unterkunft am Adenauerplatz!
Ich hatte ein Einzelzimmer gebucht. Mein Zimmer hatte sogar einen kleinen Balkon . Sehr schön gelegen. Zur Begrüssung gab es ein kleines Wasser. Alles war Bestens, bis auf Wlan, was nicht immer einwandfrei funktionierte. Personal und Frühstück sehr gut! Weiter so!
Anmeldt 25 september 2016

Matthias fra Tyskland
Gruppe
Economy 3-personersværelse
Boede 4 nætter i august 2015
Gutes und günstiges Hotel in zentraler Lage
zentrale Lage, Preis-/Leistungsverhältnis und gutes Frühstücksbuffet
Es war ein angenehmer Aufenthalt. Das Hotel ist sauber und ordentlich und bietet ein tolles Preis-/Leistungsverhältnis. Das Frühstücksbuffet ist gut und das Personal an der Rezeption ist sehr nett und freundlich.
Anmeldt 08 september 2015

Enrico fra Tyskland
Par
Standard- dobbeltværelse
Boede 1 nat i oktober 2013
Kurztrip
Super Lage, nettes ausreichendes Zimmer. Tolles Preis/Leistungs- verhältnis
Absolut top! Nette, fachkundige Mitarbeiter. Für so einen Aufenthalt mal kurz zum shoppen, einfach perfekt.
Anmeldt 24 oktober 2013

Jensq fra Tyskland
Forretningsrejsende
Standard- dobbeltværelse
Boede 1 nat i oktober 2013
Zimmerausstattung nicht mehr zeitgemäß
Die zentrale Lage
Das Hotel ist gut gelegen. Die Zimmer benötigen aber dringend eine Renovierung.
Anmeldt 22 oktober 2013

Hans-Georg fra Tyskland
Par
Comfort-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i august 2013
ein schönes Wochenende
Frühstück, Zimmerservice, nach Innen ruhiges Zimmer
Anmeldt 05 september 2013

Dietmar fra Tyskland
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i april 2013
Für eine Nacht ausreichend
zentrale Lage
Anmeldt 10 april 2013

Julia fra Tyskland
Par
Standard- dobbeltværelse
Boede 2 nætter i februar 2013
Zentrale Lage
Zentrale Lage, Badezimmer im Raum, Sauber
Sehr gute, zentrale Lage. Direkt an der U-Bahn Station "Adenauerplatz". Zimmer sauber. Reicht für ein schönes Touri-Wochenende in Berlin
Anmeldt 02 marts 2013

Daniel fra Tyskland
Par
Standard- dobbeltværelse
Boede 7 nætter i juli 2012
Fein aber das wars
Nettes personal, frühstück incl.
werde nicht mehr am Kudamm stehen. Die interessanten Ecken Berlins sind wo anders.
Anmeldt 14 august 2012


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: