Derag Livinghotel Berlin-Mitte (ex Henriette)

Neue Rosstrasse 13, Mitte, Berlin, Tyskland 10179 - Vis kort

Fantastisk 8,5
baseret på 74 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 74 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 8,5
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Service 8,6
  • Værdi for pengene 8,7
  • Mad/spisning 7,0
Sortér efter

NIKI fra Grækenland
Par
Business dobbeltværelseværelse
Boede 3 nætter i marts 2016
Value for money
Great location. Comfortable room. Polite staff.
Comfortable room and bed, clean enough, roomy bathroom. Metro station across the street, two stops till Alexanderplatz or 15-20 minutes walk!!! Quite neighborhood!!
Anmeldt 31 marts 2016

IOANNIS fra Grækenland
Par
Business dobbeltværelseværelse
Boede 3 nætter i februar 2016
highly recommend it,
clean, comfort and next to metro station
Anmeldt 01 marts 2016

Pauline fra Storbritannien
Par
Boede 4 nætter i januar 2016
great location
location cleanliness value for money
Even though we had to cross road for sister hotel for breakfast it was well worth it the breakfast was excellent,staff were very helpful in both hotel's , great location for ubann to explore city.
Anmeldt 30 januar 2016

Martyn fra Storbritannien
Gruppe
Business dobbeltværelseværelse
Boede 3 nætter i november 2015
Very good value for money
Staff,location,room
Much better looking hotel than I expected,lovely paneling in entrance,very clean. Hi lite of the stay the staff so friendly would definetly would stay again if in Berlin
Anmeldt 28 november 2015

Mete fra Tyrkiet
Rejsende alene
Businessværelse med enkeltseng
Boede 2 nætter i november 2015
.
.
Anmeldt 16 november 2015

Andres fra Island
Forretningsrejsende
Business dobbeltværelseværelse
Boede 1 nat i september 2015
Comfortable
Room size, location and cleanlieness
Pleasant and restful
Anmeldt 09 september 2015

Perman fra Singapore
Familie med store børn
Boede 2 nætter i juli 2015
Horrible 4 stars Hotel
Breakfast
The counter staff very unfriendly and unavailable access to the Internet inside the room.
Anmeldt 21 juli 2015

Gro fra Norge
Par
Business dobbeltværelseværelse
Boede 3 nætter i juni 2015
Great stay
Location, value for money and service.
We had a three nigth stay at Henriette recently. Very good location, walking distance to many interesting places like Alexplatz. Museumsinzel, Unter den Linten, Gendarmermarkt.. The hotel has nice clean rooms...but the beds were a bit to hard for my back. We didnt eat at the hotel, so i cant say anything about the restaurant. would stay again at Henriette:)
Anmeldt 13 juni 2015

Vitalii fra Ukraine
Par
Business dobbeltværelseværelse
Boede 1 nat i april 2015
Perfect
Room, Location, Cleaness
Had a good stay at the hotel. Stuff was very helpful and proposed us a room with a river view. Room itself was very good and clean. Would recommend.
Anmeldt 16 april 2015

YAP fra Singapore
Par
Business dobbeltværelseværelse
Boede 4 nætter i februar 2015
Central
Near metro station, central and quiet
Ok nothing fantastic
Anmeldt 14 marts 2015


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: