Fantastisk 8,7
baseret på 234 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 236 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,5
  • Beliggenhed 9,3
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,8
  • Værdi for pengene 8,6
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Fumihiko fra Kosovo
Par
Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i september 2016
Great location
Everything was great. The only down side was that the room smelled like someone was smoking right before we entered there.
Anmeldt 22 september 2016

Bruce fra Storbritannien
Familie med store børn
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i august 2016
Excellent. Reception & concierge very helpful. Great location & breakfast. Very clean & comfortable
All perfect Excellent in every way Reception & concierge very helpful. Great location & breakfast. Very clean & comfortable
Anmeldt 21 august 2016

Colin fra Storbritannien
Par
Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i august 2016
August 2016
Perfect location for getting about, easy route from both airports.
Anmeldt 19 august 2016

Elizabeth fra Australien
Par
Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i august 2016
Close to everything
Great location and very close in walking distance to most attractions. excellent service. I would definitely go there again
Anmeldt 17 august 2016

Effi fra Israel
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 6 nætter i august 2016
Excellent Hotel
Everything was perfect except for one thing - the shower water's max temperature was not very high.
Anmeldt 15 august 2016

Henry fra Filippinerne
Familie med små børn
Dobbeltværelse med en ekstra seng
Boede 3 nætter i juli 2016
The Best Hotel
Everything is excellent here. Very strategic location to all sightseeing sites and the hotel is very nice.
Anmeldt 05 august 2016

Steven fra Australien
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 4 nætter i juli 2016
Great hotel...excellent choice for Berlin
Great facilities, huge rooms, next to all transport, fantastic buffet breakfast...and even a pool on the top floor...excellent staff...would definitely stay again
Anmeldt 31 juli 2016

Kok fra Hongkong
Par
Dobbeltværelse
Boede 4 nætter i juli 2016
Very nice hotel
Good location , new and clean room, staff are polite and sincere to serve each of the visitors
Anmeldt 23 juli 2016

Iain fra Storbritannien
Familie med store børn
Dobbeltværelse
Boede 5 nætter i juli 2016
Excellent value and perfect location.
Wouldn't hesitate to stay there again.
Anmeldt 15 juli 2016

Robyn fra New Zealand
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2016
Highly rated
Could not fault this hotel, comfort, location, great staff.
Anmeldt 15 juli 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: