Tilbage til hotelinfo

Fantastisk 8,7
baseret på 227 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 227 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,0
  • Faciliteter 8,5
  • Beliggenhed 9,3
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,8
  • Værdi for pengene 8,6
  • Mad/spisning 7,5

Elizabeth B. fra Australien
Par
Boede 3 nætter i august 2016
Close to everything
Great location and very close in walking distance to most attractions. excellent service. I would definitely go there again
Anmeldt 17 august 2016

Effi L. fra Israel
Forretningsrejsende
Boede 6 nætter i august 2016
Excellent Hotel
Everything was perfect except for one thing - the shower water's max temperature was not very high.
Anmeldt 15 august 2016

Henry O. fra Filippinerne
Familie med små børn
Boede 3 nætter i juli 2016
The Best Hotel
Everything is excellent here. Very strategic location to all sightseeing sites and the hotel is very nice.
Anmeldt 05 august 2016

Steven O. fra Australien
Rejsende alene
Boede 4 nætter i juli 2016
Great hotel...excellent choice for Berlin
Great facilities, huge rooms, next to all transport, fantastic buffet breakfast...and even a pool on the top floor...excellent staff...would definitely stay again
Anmeldt 31 juli 2016

Kok C. fra Hongkong
Par
Boede 4 nætter i juli 2016
Very nice hotel
Good location , new and clean room, staff are polite and sincere to serve each of the visitors
Anmeldt 23 juli 2016

Iain F. fra Storbritannien
Familie med ældre børn
Boede 5 nætter i juli 2016
Excellent value and perfect location.
Wouldn't hesitate to stay there again.
Anmeldt 15 juli 2016

Robyn M. fra New Zealand
Forretningsrejsende
Boede en nat i juli 2016
Highly rated
Could not fault this hotel, comfort, location, great staff.
Anmeldt 15 juli 2016

Danielle W. fra Australien
Par
Boede 2 nætter i juni 2016
:)
Ideal location for walking or catching the train to the sights. Large room with comfy beds. Reception staff very friendly and spoke excellent English. Would definitely stay here again.
Anmeldt 30 juni 2016

Jonathon F. fra Australien
Par
Boede 4 nætter i juni 2016
5 star
Great all round.
Anmeldt 26 juni 2016

tsuginori S. fra Japan
Par
Boede 3 nætter i juni 2016
very good
a bit difficult to find hotel from station, all others are very good, particulary good location to visit various museum.
Anmeldt 21 juni 2016