Rigtig godt 7,6
baseret på 200 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 200 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelsets komfort/standard 7,2
  • Personalet 7,4
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,5
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Siobhan fra Irland
Par
Standard-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i november 2015
We had a lovely stay in the hotel
Room was lovely and clean also warm, very close to underground
We had a lovely stay, room was clean, staff lovely, and hotel was close to underground. The only problem we had was we stayed for 5 night, we had tea/coffee etc in room when we arrived but they were not refilled or cleaned any day, but our beds were made and towels changed. As we were there for 5 night we needed them, but were informed that they are only there for the first night. But I would stay in the hotel again.
Anmeldt 12 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mihai fra Tyskland
Rejsende alene
Standard tredobbelt værelse
Boede 1 nat i oktober 2015
Worth it if you don't have another alternative
Clean, quiet, not too expensive
Anmeldt 30 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chaowat fra Norge
Rejsende alene
Standard tredobbelt værelse
Boede 3 nætter i oktober 2015
Friendly Hotel.
1. Location 2. Wifi 3. Cleanses
I like the hotel and. Near to metro station. And easy to reach to everywhere. Just one thing, the hotel should to fix the safe box in the room. We needed it.
Anmeldt 16 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wilhelm fra Norge
Rejsende alene
Standard-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2015
Short stay Berlin
Excellent breakfast buffet, good service.
An OK place to stay for a short stop in Berlin. Good value for money
Anmeldt 24 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dishan fra Sri Lanka
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2015
No ironing facility for business traveller !
Room size / staff is ok
Not that good. As a business traveller I requested for an iron as soon I checked in but hotel had the iron, but not the board. So I had to wait more than 20 mints and decide to wear my shirt whatout ironing! For holiday is ok. Not for business trips for sure !
Anmeldt 24 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

David fra Storbritannien
Rejsende alene
Comfort-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2015
Great!
Staff, cleanliness and location
Rooms were clean and spacious. Bathroom a bit small but no biggy. Staff were great and friendly
Anmeldt 21 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Uriel fra USA
Gruppe
Standard tredobbelt værelse
Boede 4 nætter i juli 2015
Good location
Location
Bed sucks, shower design sucks, bath room too small.
Anmeldt 03 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dieter fra Tyskland
Rejsende alene
Standard tredobbelt værelse
Boede 1 nat i juni 2015
Eine Nacht in Berlin
Location
Bed is to soft, only one pillow, bathroom to small. Check in at 2 pm only, Even there have been plenty of Rooms already available at 11.30am.
Anmeldt 23 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Timothy fra USA
Rejsende alene
Standard tredobbelt værelse
Boede 1 nat i maj 2015
Cheap room. Loud and a little smelly.
Price. Price. Price.
Not much sleep, walls are very thin and neighbors were partying all night. The morning was loud with outside noise. Bed was comfy, room, bath and shower were all clean. TV was small and no English channels. Wifi worked good. Typical cheap hotel. Hallway was smelly but room was ok.
Anmeldt 23 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jerome fra Libanon
Gruppe
Standard tredobbelt værelse
Boede 4 nætter i april 2015
Great, not so fancy hotel
Room and bathroom were very clean. The staff was very friendly. And the hotel is very close to Bülowstr. U2 station and other bus stations, so it is very easy to move around Berlin.
My stay was very smooth and comfortable in general. I recommend anyone to stay at this hotel!
Anmeldt 10 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: