Fantastisk 8,2
baseret på 22 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 22 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,0
Sortér efter

Martin fra Sverige
Par
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i november 2012
Good Location
Good location, Near Subway Station, Clean Room and Bathroom
The hotel location is near shopping and a subway station, so you can easy fast go everywere you like with in Berlin. The room is qiut small but its good value for the money. Bad thing is the hotel crew, that dont give you any information of the fasillity or breakfasttime or things to do in Berlin. There is no information folder in the room. The WiFi is weak and slow in the room.
Anmeldt 22 december 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Oyunchimeg fra Mongoliet
Rejsende alene
Enkeltværelse
Boede 2 nætter i august 2012
great location, nice people
clean nice located
Very nicely located near the shopping area, service is good, liked TV channels, breakfast was good, very clean
Anmeldt 16 oktober 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

David fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Enkeltværelse
Boede 4 nætter i juli 2012
Great Location and convinence
Location
the stay is satisfy but unfortunately that the hotel is work on thier renovation which is not so convinence.
Anmeldt 14 juli 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Claas fra Tyskland
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 4 nætter i marts 2013
Ordinært hotel men super beliggenhet
beliggenhet og rent rom
vanlig opphold uten noe spesielt minneverdig.
Anmeldt 08 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Claas fra Tyskland
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 4 nætter i marts 2013
Rent og bra hotell midt i sentrum
sentralt og rent
veldig ok opphold. Ikke særlig sjarmerende hotell men mer praktisk, rent og ordentlig. Sentral beliggenheten og bra pris.
Anmeldt 01 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jenny fra Sverige
Par
Dobbeltværelse
Boede 4 nætter i december 2012
Superläge!
Rent och fint rum nära stan.
Riktigt bra hotell med perfekt läge att ta sig över hela Berlin. Vi stannade fyra nätter och hitta inget att klaga på, vi tog ingen frukost utan tog ett av alla små kaffeer i närheten.
Anmeldt 17 december 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marianne fra Sverige
Gruppe
Dobbeltværelse
Boede 4 nætter i september 2012
Trevligt och centralt
Trevliga rum, centralt läge, utmärkt frukost och inte att förglömma mycket trevlig personal.
Åkte till detta hotell efter rekommendation från bekanta, vi blev verkligen inte besvikna. Det centrala läget, trevliga rummen och personalen bidrog till att vistelsen i Berlin blev mycket lyckad. Allt vi frågade om fick vi svar på. Vi fick kartor där personalen ringade in de sevärdheter, som var värda att se. De talade också om hur man bäst tar sig fram i Berlin. Som avslutning vill jag så ett slag för den fina frukosten.
Anmeldt 27 september 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michael fra Tyskland
Rejsende alene
Boede 2 nætter i september 2013
Einige Tage in zentraler Lage
Die Lage,
Es war ganz nett, die Lage war gut, das Frühstück in Ordnung. Das Zimmer war leider zu klein und Parken war in der Hotelgarage nicht möglich, das Parkhaus gegenüber war auch voll. Da parkte ich dann im KaDeWe-Parkhaus für 22 Euro die Nacht. War also nicht direkt am Hotel und auch viel zu teuer.
Anmeldt 06 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marcel fra Tyskland
Par
Dobbeltværelse
Boede 5 nætter i september 2012
Gute Lage - Super Zimmer
Sehr zentral gelegen.
Sehr schönes Zimmer. Zentral gelegen in direkter Nähe zum KaDeWe.
Anmeldt 04 oktober 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Gianni fra Holland
Par
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juli 2013
Perfect verblijf
Centraal gelegen, schoon, perfecte douches
Verblijf was perfect! Her hotel ligt centraal gelegen, 1 straat achter de winkelstraat Tauentzienstrase en Kurfurstendamm.
Anmeldt 05 august 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: