arrow-up-icon
Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 8,0
baseret på 26 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 26 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,0
  • Personalet 7,8
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 8,2

Whitney M.
USA
17 november 2011
Great hotel with comfy beds!
The beds were very comfortable, good location to Potsdamer Platz train station, friendly staff
The hotel was nice, the staff were friendly. We had a big breakfast for free at the hotel to prepare us for the day. The only inconvenience is ringing the bell and waiting for someone inside to let you in.

Ronny G.
Sverige
03 september 2012
Trevligt hotell med bra läge
Läget, frukosten, bussförbindelser
Hotellet var mycket charmigt. Man har behållit en gammal, rustik inredning. Allt var rent och fräscht. Vårt rum var ganska litet men hade hall med skrivbord. Det vette mot den charmiga innergården så det var inget störande trafikbuller. Frukosten var enastående. Potsdamer Strasse är ingen fin gata men 2 bussar stannar utanför hotellets dörr. Så man har utmärkta förbindelser till alla turistmål. Det tar 10 min att promenera till Potsdamer Platz.

Carla F.
Sverige
21 juli 2012
Charmigt hotell
Som att komma tillbaka till början av 1900 talet
Andra gången jag besöker detta fantastiska hotell i närheten av Potsdamerplats. Den här gången utnyttjade vi bussarna som går utanför dörren med tio min mellanrum. Du kommer då till Potsdamerplats (S och U bahn)eller till Alexanderplats (förbi Berlin mitte). Trevlig personal och mer än godkänd fruckostbuffé.

Sara W.
Sverige
20 juli 2012
Spännande hotell med fantastisk personal
inredningen, personalen
Jag och min kompis bodde på detta hotell under vår vistelse i Berlin.Har ingenting negativt att säga, hotellet var spännande inrett och byggnaden som hotellet ligger i är byggd på 1800-talet.Mycket högt i tak och en massa antika saker att titta på.Vi stortrivdes!Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam, inget verkade vara ett problem för dem.Mycket bra hotell!

Henrik H.
Sverige
09 maj 2012
Helt ok hotell
Helt OK hotell
Läget var inte extremt bra - dock är det en relativt utspridd stad så bra läge kanske är extra svårt i Berlin - dock falsk marknadsföring att kalla sig för Potsdamer Platz när det tog tio minuter att gå dit..

Daniela G.
Tyskland
06 juni 2016
Gute Preis-Leistung!
Positiv: Tolle Lage. Viele Sehenswürdigkeiten sind fußläufig erreichbar. Zahlreiche Restaurants, Cafés in unmittelbarer Umgebung. Nettes Personal. Negativ: kein kostenloser Parkplatz für Hotelgäste. Frühstück pro Person zu teuer (12€).

Alessandro C.
Italien
21 juli 2015
Hotel Altberlin
Vom Hotel aus in kurzer Zeit alles zu erreichen,Bushaltestelle vor dem Haus. Das Frühstücksbuffet ist mehr als grosszügig und die Mitarbeiter sind sehr freundlich
Sehr zu empfehlen!

Baerbel J.
Tyskland
26 december 2011
Gediegenes Hotel mit gutem Service
Zentrale Lage, viele Sehenswürdigkeiten können gut zu Fuß erreicht werden, guter Service, nettes Lokal mit Berliner Spezialitäten ist dem Hotel angeschlossen, lecker!
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen wieder. Einziger Kritikpunkt: Die Handtuchhaken sind in dem recht kleinen Bad etwas ungünstig angebracht :-). Ansonsten sehr gutes Preis- Leistungsverhältnis.

Erwin S.
Holland
25 februar 2012
Vriendelijk hotel met centrale ligging
Fijne bedden, geweldig ontbijt
het verblijf in dit hotel is ons erg goed bevallen. dichtbij diverse metrolijnen, dus ideaal om de stad te bezichtigen.

Marina C.
Frankrig
12 april 2016
Décevant
La note ne correspond pas et m'a induite en erreur. Chambre minuscule , nous avons eu froid pendant la première nuit avec simplement deux petites couettes pour tenir , avec en guide de réponse un personnel peu souriant. Rideau de douche cassée. Je ne recommande pas