Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,6
baseret på 19 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 19 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 7,5
  • Personalet 7,6
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad/spisning 6,6

Lars F. fra Sverige
Par
Boede 3 nætter i marts 2014
Lugnt och skönt läge men nära till allt
Lugnt hotell
Anmeldt 28 marts 2014

Thomas H. fra Sverige
Rejsende alene
Boede 6 nætter i december 2012
Mycket bra område men små rum
Enkelt, rent, trevlig personal och wi-fi ingår
Hotellet är ett bra ställe att bo på för den som vill undersöka den "coola" delen av Berlin. Jag har ej ätit frukost på hotellet så jag kan ej kommentera maten där. För övrigt är det ett hotell som håller standard i renhet och funktionalitet. Personalen var trevliga och hjälpsamma om det var något. Hotellet ligger i ett område med många bra barer, caféer och restauranger. Det finns även en del shopping i olika unika butiker som rekommenderas att kolla i.
Anmeldt 09 januar 2013

Vilma B. fra Østrig
Familie med ældre børn
Boede 2 nætter i juni 2016
Empfehlenswert, gute Lage, nicht teuer
Das einzige unerfreuliche war, dass der Boden ziemlich dreckig war im Zimmer..
Anmeldt 26 juni 2016

Coenraad P. fra Holland
Par
Boede 4 nætter i august 2009
Hotel Jurine Berlijn Mitte
Personeel is klantvriendelijk, hotel is goed bereikbaar
Kamers aan voorzijde zijn warm
Hotel Jurine is een goed hotel, met zeer klantvriendelijk personeel. We wilden verhuizen naar de achterkant van het hotel ivm de warmte. Dat was verder geen probleem. Aanrader!!
Anmeldt 20 august 2009

Thierry C. fra Frankrig
Gruppe
Boede 3 nætter i marts 2013
Hôtel correct près du métro et des restaurants
emplacement
la literie mériterait d'être revue, les matelas et oreillers étaient très inconfortables.
Anmeldt 21 marts 2013

DONGIL C. fra Sydkorea
Rejsende alene
Boede 3 nætter i september 2012
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 많은 것으로 봐서는 머 나쁘지 않음
깨끗함
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 있는 것으로 봐서는 사람들이 많이 다니는 지역인 듯 함. 하지만, 중심부는 걸어서 이동하기에는 조금 무리가 있음, 가까운 곳에 지하철이 있어서 지하철로 이동하면, 무리는 없음. 주변에 공간이라는 한식당도 있음.
Anmeldt 07 oktober 2012

jens B. fra Danmark
Gruppe
Boede 3 nætter i november 2012
god bekiggenhed og ok værelser.
ligger godt
Hotellet er sådan set OK. Personalet er direkte uvenlige og uhjælpsomme
Anmeldt 19 november 2012

Torsten D. fra Sverige
Par
Boede 3 nætter i september 2015
Hej
Dörrmsttan
Anmeldt 28 september 2015

NORIKO K. fra Japan
Rejsende alene
Boede 4 nætter i maj 2012
いい立地にあります
場所がとにかくいい
ちょっと狭くて、掃除の方が朝九時に来たので早いなと感じました。しかし当方七階の最上階に滞在したのでとても眺めがよくきもちよかったです。
Anmeldt 05 juni 2012


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: