Fantastisk 8,4
baseret på 18 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 18 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,1
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 9,2
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Personalet 8,7
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

terri fra Israel
Par
Dobbeltværelse
Boede 4 nætter i juni 2012
Wonderful little hotel
location, cleanliness, helpful staff
We enjoyed our stay at the hotel due to the location, the helpful and friendly staff, the cleanliness and room size . The tram runs every few minutes right outside the door and you can walk to many restaurants , cafes and pubs or have a lovely breakfast in the hotel as well. we would highly recommend the hotel .
Anmeldt 27 juni 2012

Trine fra Norge
Gruppe
Enkeltværelse
Boede 3 nætter i oktober 2013
Hyggelig hotell i et fint område av byen
Usedvanlig hyggelig betjening, passe utvalg av forkost, bra beliggenhet
Usedvanlig hyggelig betjening, hyggelig hotell, bra beliggenhet
Anmeldt 24 oktober 2013

Albin fra Sverige
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2012
Trevligt litet hotell
Centralt i Prenzlauer berg
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.
Anmeldt 29 august 2012

Viktor fra Sverige
Par
Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juli 2012
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden
Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Anmeldt 18 juli 2012

Katharina fra Tyskland
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i august 2013
Gute Lage für Städtetrips & Geschäftsreisen
Lage, Service
Aufenthalt war sehr angenehm, Personal an der Rezeption zuvorkommend (Wegerklärungen, Verkauf von BVG Tagestickets etc), Einzelzimmer allerdings recht klein.
Anmeldt 28 august 2013

Krzysztof fra Tyskland
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i marts 2013
Ruhiges Stadthotel mit einer guten ÖPNV Anbindung
Freundlichkeit des Personals, Sauberkeit, bequemes Bett
Anmeldt 04 april 2013

Veldman fra Holland
Par
Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i maj 2012
leuk familie hotel met goede service
goed eglegen tramhalte voor de deur
Gedurende hemelvaartsweekend genoten van goede service in dit familiehotel.
Anmeldt 28 oktober 2012

Harri fra Finland
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i oktober 2012
Erinomainen sijainti
Ystävällinen palvelu, mukavalla alueella,
Kokouspaikka sijaitsi aivan hotellin vieressä, joten hotellin valintaan vaikutti nimenomaan sijainti. Hotelli pieni, mutta ihan toimiva ja hyvällä paikalla.
Anmeldt 24 november 2012


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: