Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,9
baseret på 25 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 25 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Beliggenhed 9,2
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,0
Sortér efter

Matsuura Y. fra Japan
Par
Boede 3 nætter i juli 2012
Comfortable stay at central location in the city
Location
We stayed 3 nights and it was really comfortable place. Location was central area and it was good surprised we can access easily to the most of sightseeing place by walk. Also, there was shopping mall nearby, so it was very convenient to purchase groceries for breakfast and dinner. (We were a tired to eating out in middle of travel, so we enjoyed to cook and eat at the place.)
Anmeldt 26 juli 2012

SIVAPORN C. fra Thailand
Gruppe
Boede 4 nætter i maj 2012
having all facility for service apartment
big room and clean
The apartment room is big enough for two persons, even it is a studio. Location is in a walking distance to the subway and underground, convenient to travel around in Berlin. Also it is in a walking to distance to Sony center having food center.
Anmeldt 28 juni 2012

Aji P. fra Indonesien
Familie med små børn
Boede 2 nætter i november 2009
Excellent location for discovering Berlin
Location, Equipment, space.
No cons except for late arrival charge.
Clean and well equipped apartment in the center of Berlin. The rooms are spacious. There is no noise in the evening. Staffs are helpful and very kind. The main attractions of Berlin are within walking distance. Excellent location. Near Berlin central station and tram / metro station. Restaurants and shops are available downstairs.
Anmeldt 18 december 2009

MIKAEL M. fra Sverige
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i februar 2015
Kanon !
Läget, service, prisvärt!
Bodde vid Potsdamer Plats. En studio som kändes nytt. Ca 50 kvm. Låg på baksidan av Scandic. Mycket fin lägenhet som hade allt.
Anmeldt 11 februar 2015

Margit P. fra Danmark
Par
Boede 3 nætter i juni 2012
Diffucul to get the key
Very central and clam place
Ett trevligt hotell med gott om utrymme för två personer. Det är luftig och ljust. Ligger i ett lugnt område men ändå bara ett stenkast från köpcenter och Potsdamer plats station. Stannar man lite länge kan det behövas abättre utrustning i köket!
Anmeldt 15 juni 2012

janni Z. fra Sverige
Par
Boede 2 nætter i januar 2010
Inn Sight City Apartments, Berlin, Germany
nära till tunnelbanan!trevlig hjälpsam personal
även om hotellet inte ligger så centralt så är det nära till tunnelbanestation,restauranger, fik och det fanns även mataffär i närheten. Inte helt lätt att hitta till en bankomat så ta ut pengar i förväg! Lägenheten va ren och fräsch och det fanns termostat i rummet så man kunde välja temperatur, vilket va skönt eftersom det va väldigt kallt ute när vi va där. Personalen på kontoret (ett annat hus) va väldigt trevliga och hjälpsamma. Köket va ganska bra utrustat med porslin kaffebryggare och vattenkokare.
Anmeldt 24 januar 2010

Patrick S. fra Tyskland
Par
Boede en nat i april 2013
Übernachtung da Abendprogramm und weiter Heimreise
Sauber, geräumig, ruhig
Der Aufenthalt hat uns sehr gut gefallen, einziges Mango Kabel TV war nicht möglich, nur DVD.
Anmeldt 16 april 2013

Hans-Joachim F. fra Tyskland
Par
Boede 2 nætter i marts 2013
großzügiges Appartment mit sehr guter Ausstattung
Größe und Ausstattung
Anmeldt 18 marts 2013

Brigitte E. fra Tyskland
Rejsende alene
Boede 2 nætter i december 2012
Schönes großes Apartment, gute Ausstattung
zentrale Lage, guter Preis
einziger mangel:die kopfkissen müssten mal gereinigt oder erneuert werden.sie müffelten nach altem kopfkissen. essen gibt es nicht, deshalb passt der vorletzte punkt der bewertungstabelle nicht.
Anmeldt 08 december 2012

LUIS S. fra Spanien
Gruppe
Boede 8 nætter i juli 2012
Apartamentos muy céntricos. Excelente ubicación,
Lo mejor la ubicación que tiene, está cerca del metro y del tren.
Estos apartamentos, creo que tienen varios en el mismo edificio, y se encuentra en un sitio inmejorable, al lado de una boca de metro y del tren y de muchos autobuses. Cerca de donde hacen el festival de cine, se puede ir caminando hasta la Puerta de Bradenburgo, hasta el monumento a los judíos, hasta el Bundestag, en fin muchos de los sitios con interés turístico. Lo único que deberían mejorar los colchones de las camas que tienen estos apartamentos.
Anmeldt 17 juli 2012