Fantastisk 8,2
baseret på 95 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 95 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,8
  • Faciliteter 10,0
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

Johan fra Sverige
Par
Standard - Minimum 3 nætter
Boede 3 nætter i november 2015
Nice, clean hotel. Good breakfast and service.
The bartender
Convenient. Close to Ostbaanhof and Kreuzbeeg
Anmeldt 18 november 2015

Ross fra Storbritannien
Gruppe
Standard med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i august 2015
ok
ok
Anmeldt 11 august 2015

Helge fra Tyskland
Rejsende alene
Innside premium-værelse
Boede 2 nætter i september 2014
An awful experience
Couldn't identify one
Awful, will never stay there again; no internet, personnel looking for excuses, no taxis available; doesn't deserve it's title "premium hotel" (which I guess they gave themselves).
Anmeldt 09 september 2014

Andreas fra Norge
Rejsende alene
Standard - Minimum 3 nætter
Boede 3 nætter i januar 2014
Nice , clean and modern hotel. Friendly staff
Rooms, breakfast and very quite
Very good for the money! No problems but might choose a closer to city center hotel next time. Subway is 5 minutes from hotel so not a big problem
Anmeldt 08 maj 2014

Erik fra Holland
Familie med store børn
Boede 2 nætter i januar 2014
Berlin, Brecht, Brilliant
Niche rooms, near public transport, close to city center
We had a wonderful stay in Berlin. Visited the various Bertolt Brecht related locations (Berliner Ensemble, Theatre, Restaurant, etc.), the key sites and did some shopping. Nice an relaxed city.
Anmeldt 05 februar 2014

Shun fra Hongkong
Par
Innside-gæsteværelse - Queen Size-seng
Boede 1 nat i juli 2013
no air-conditioning, wrong booking detail
quiet place, clean room
Some of the 2nd floor rooms are actually located at 1.5 floor, so no lift access, guests should have to carry their baggage up and down the stairs. We reserved the room and paid in advance, but the staff asked us to pay again when we were checking out!!! Finally, they were able to find out the correct information from their computer. However, if we did forget out payment, we would pay doubled.
Anmeldt 29 juli 2013

Annette fra Danmark
Par
Innside-gæsteværelse - Queen Size-seng
Boede 2 nætter i juni 2013
Billigt,spændende
værelset, Hygiejne, Personals
Super godt, Ligger i en stille gård, i et støjende område. Ikke mange shoppingsmuligheder. Men godt hvis man skal overnatte, og så tage ind til centrum
Anmeldt 16 juli 2013

laurentius fra Holland
Par
Innside-gæsteværelse - Queen Size-seng
Boede 3 nætter i maj 2013
hotel close to ostbahnhof
close to public transport, good and friendly service, clean and properly sized bedroom
Anmeldt 07 maj 2013

Lorcan fra Irland
Par
Innside-gæsteværelse - Queen Size-seng
Boede 4 nætter i april 2013
Good base for Berlin visit
Close to Ostbahnohof. Great staff.
Very friendly Taff. Bar and resto were dead in April . But great base from which to explore Berlin.
Anmeldt 24 april 2013

piyarat fra Thailand
Familie med små børn
Innside-gæsteværelse - Queen Size-seng
Boede 2 nætter i april 2013
good service good room and good price
convenient good room
Anmeldt 17 april 2013


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: