Fantastisk 8,9
baseret på 232 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 232 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,2
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 9,5
  • Værelsets komfort/standard 8,9
  • Service 8,9
  • Værdi for pengene 8,6
  • Mad/spisning 8,0
Sortér efter

Eric fra Australien
Par
Melia værelse
Boede 5 nætter i august 2015
New hotel. Award winning. Thee deseve the award.
New facilties. Good location to museum island, only 15 min walk. Service altitude good.
Have choices of pillows. Good. Only one kind of firmness of mattress. Can consider have choice of firmer mattress. In general, high standard of hotel.
Anmeldt 26 august 2015

ALI fra Saudi-Arabien
Familie med små børn
Melia værelse
Boede 3 nætter i august 2015
Location
Nice
Anmeldt 15 august 2015

Kit fra Hongkong
Familie med små børn
Melia værelse
Boede 4 nætter i juli 2015
Great hotel with good services and good location
Cleaniness, friendly staff and easy access to many key attractions.
Room is clean except the bed is too soft. Free wifi jn the room. Friendly and helpful staff.
Anmeldt 03 august 2015

Janice fra Storbritannien
Rejsende alene
The Level-værelse
Boede 3 nætter i juli 2015
Excellent location
Location. Level lounge. Value
Had an excellent 3 nights here. Stayed in a level room which was excellent value with food and drink served most of the day. The only negative of the hotel was having to pay for wifi. Excellent location only 5 minutes from station and 20 minutes max to Brandenburg gate.
Anmeldt 19 juli 2015

Bataa fra Mongoliet
Familie med små børn
Melia værelse
Boede 1 nat i januar 2014
not bad
good
Not bad
Anmeldt 11 juli 2015

Supreeya fra Thailand
Familie med små børn
Melia værelse
Boede 2 nætter i juli 2015
Nice area
Good area
i love Berlin
Anmeldt 08 juli 2015

Ronald fra Australien
Par
Melia værelse
Boede 3 nætter i maj 2015
top location
location, price and the room size and cleanliness
We loved our stay in Berlin and would highly recommend a stay at this hotel
Anmeldt 04 juni 2015

TONG fra Hongkong
Par
Melia værelse
Boede 2 nætter i oktober 2014
Good location
location location location
Anmeldt 19 april 2015

Kim fra Hongkong
Par
Melia værelse
Boede 2 nætter i december 2014
Just so-so
Room size, Speed of elevator, Close to train station
Staff not very helpful at arrival, but the staff of the next morning was very friendly.
Anmeldt 08 januar 2015

JANE fra Sydafrika
Rejsende alene
Melia værelse
Boede 7 nætter i december 2014
Melia Berlin Hotel
Location.
The hotel was as good an many 5* hotels I have stayed in. The staff were friendly and helpful. My only complaint is that the bath towels were the size of hand towels and a bit thin. It is very close the public transport system, which makes access to the city very convenient, and is a short walk from museum island.
Anmeldt 05 januar 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: