Fantastisk 8,7
baseret på 41 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 41 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,3
  • Faciliteter 9,0
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 9,1
  • Værdi for pengene 8,6
  • Mad/spisning 7,7
Sortér efter

YIK fra Hongkong
Par
Boede 5 nætter i december 2013
Very comfortable bed with hi speed wifi
Very comfortable bed with hi speed wifi. Enthusiastic attitude towards customer.
Very comfortable bed with hi speed wifi. Enthusiastic attitude towards customer.
Anmeldt 01 januar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

kai fra Storbritannien
Gruppe
Boede 2 nætter i juli 2013
lovely hotel
rooms service price
great rooms, friendly staff but locaion is not so good
Anmeldt 31 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rosa fra USA
Par
Boede 4 nætter i juni 2013
Convenient to Mitte, Potsdammer Platz, Kreuzberg
Hotel is steps from Anhalter station, walking distance from major sights in Mitte, clean/modern design and furniture
Anmeldt 26 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Benjamin fra Singapore
Rejsende alene
Boede 3 nætter i maj 2013
Excellent for those who want a hassle free stay.
Cleanliness, friendliness & peace
Enjoyed it very much, transportation to the Hbf is not difficult (via bus), and its also located 1min from the S-Bahn (underground). Staff are friendly and willing to help if you need directions (touristy places). Wifi is available at the Lobby, with an excellent looking restaurant (didnt try it coz I was on a budget). If you need wifi in the room, you would have to pay extra. There is a restaurant around the corner with good steak and beer!
Anmeldt 23 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ilan fra Israel
Par
Boede 4 nætter i marts 2013
Wanderful hotel, good food, friendly staff
Wanderful hotel, good food, friendly staff, loction is great. no wi-fi in the room.
Anmeldt 11 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ilan fra Israel
Par
Boede 3 nætter i marts 2013
Nice staff, very good breakfast,
Nice hotel, efficient staff, very good breakfast, fitness and spa. there was no wi-fi in the room.
Anmeldt 11 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Adrian fra Malta
Forretningsrejsende
Boede 6 nætter i oktober 2012
Very Quite location but central at the same time.
Very near to U bahn station, clean and quite.
Hotel is in a very quite location, very central, clean. There is not a big choice of restaurants in the area. The Italian restaurant across the street was very good. Mexican restaurant next door to hotel was not good.
Anmeldt 06 november 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Enrique fra Brasilien
Rejsende alene
Boede 5 nætter i april 2012
Wonderful rooms, location and food
Decoration, confort, breakfast, attention. Great location.
It´s my second stay in this hotel and I will continue coming
Anmeldt 02 maj 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Geoffrey fra Australien
Par
Boede 2 nætter i juli 2010
More from Movenpick
Good location; great building; great facilities; well appointed & spacious room;
Having to ask for tea/coffee making facilities.
Our 3rd Movenpick, and they have been consistently very good. Bars, restaurants and accomodation, plus location and efficiency. Couldn't ask for more.
Anmeldt 08 september 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Andre fra Norge
Forretningsrejsende
Boede 3 nætter i juni 2012
Bra hotell og hyggelig betjening
Flotte rom, og god beliggenhet
Booket rom i toppetasjen hvor de har atelier-leiligheter. God plass, og gode rom. Området var rolig men samtidig sentralt.
Anmeldt 16 august 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: