Tilbage til hotelinfo

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Mitte, Berlin, Tyskland 10178 - Vis kort

Rigtig godt 7,8
baseret på 545 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 545 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 7,2
  • Beliggenhed 9,2
  • Værelsets komfort/standard 7,5
  • Personalet 7,4
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

Arno B. fra Danmark
Gruppe
Boede 2 nætter i maj 2014
Afslappet, hyggeligt
Placering direkte på Alexanderplatz!!!! Venligt og professionelt personale
Kan kun anbefale det, alt var som det skulle være og bedre placering fået ikke!!
Anmeldt 22 maj 2014

Mia S. fra Danmark
Par
Boede 4 nætter i april 2014
Lækkert hotel og meget centralt
Beliggenhed, prisen, service
Dejligt hotel med god service lige ved offentlig transport. Så det er meget let at komme dertil. TV-tårnet ligger 3 minutters gang, så virkelig god beliggenhed. Og man kan gå til fx Brandenburger Tor osv.
Anmeldt 19 april 2014

paw B. fra Danmark
Par
Boede 2 nætter i februar 2014
dejligt afslappet
beliggendehed ,in-check hurtigt ,morgenbuffe
vi havde 2 overnatninger ,det var afslappet samt meget roligt trods at man ligger lige midt i bymidten. samt meget hjælpsom med info om byen samt muligehed for at købe bus/tog biletter .
Anmeldt 19 februar 2014

Tanja S. fra Danmark
Par
Boede 2 nætter i december 2013
Fint, med god beliggenhed
Beliggenhed, hurtig udtjekning, bagageopbevaring
Anmeldt 18 december 2013

Heinrich H. fra Danmark
Par
Boede 4 nætter i november 2013
dejligt hotel med et udmærket værelse, god morgen
beliggenhed, udsigt, kort afstand til alt.
dejligt venlig betjening godt værelse med udmærket bad og toilet rent linned hver dag og sengelinned.
Anmeldt 03 december 2013

sirima B. fra Danmark
Gruppe
Boede 2 nætter i november 2013
Dårlig service. Kan først check ind kl.15.
Byudsigt
Anmeldt 19 november 2013

Lotte H. fra Danmark
Par
Boede 3 nætter i september 2013
Super centralt og let tilgængeligt hotel
Beliggenhed, direkte offentlig transport til lufthavnen, pæne værelser
Fint hotel, dog i den dyrere ende da vi ikke havde morgenmad inkluderet. Morgenmad på hotellet var alt for dyrt i forhold til café/restaurant priser i området.
Anmeldt 02 oktober 2013

Vibeke H. fra Danmark
Par
Boede 3 nætter i juni 2013
Luxuriøst hotel
Sengene,nydeligere værelser
Anmeldt 21 juni 2013

Henrik H. fra Danmark
Gruppe
Boede 3 nætter i april 2013
Super centralt i Berlin
Beliggenhed,udsigt og offentlig transport
Dejligt sted ,centralt beliggende,tæt på S-Bahn, sporvogn, bus,U- Bahn og regional. Eneste mangel på hotellet er fri internet- forbindelse. Alm WLAN forbidelse koster 18euro pr dag !
Anmeldt 10 april 2013

Jens T. fra Danmark
Par
Boede 3 nætter i marts 2013
Skuffende værelse med dårlig dyne/pude og linned.
Udsigt fra værelse, beliggenhed, cocktail bar
Meget ringe fitness center
Anmeldt 04 april 2013