Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel (Ramada Plaza Berlin City Centre)

Prager Street 12., Schöneberg, Berlin, Tyskland 10779 - Vis kort

Rigtig godt 7,6
baseret på 41 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 41 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Service 7,5
  • Værdi for pengene 7,6
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

George fra USA
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juni 2015
Good hotel for tourists
Clean, good staff, food late available
Simple place but pleasant. Like a US Ramada but at a much higher price.
Anmeldt 11 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Paul fra Storbritannien
Par
Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i februar 2015
We found the staff were very polite and friendly
The room was excellent, staff, second to none and the bar was a very plush and comfortable place to spend time
The only one thing that let our stay down, was that on one day, we had a problem with the shower in our room. However, this was dealt with immediately.
Anmeldt 04 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

krzysztof fra Polen
Par
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juni 2014
Nice location, but no WiFi in rooms.
Beautiful location and SPA center
A very nice located hotel in beautiful residential area, using SPA center is really nice. WIFI is not working in rooms, so be carefull if you need it.
Anmeldt 30 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

patrick fra Irland
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juni 2014
Not good
Quiet, nice decoration
Not very pleasant Staff were rude Hotel too small
Anmeldt 26 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marja fra Finland
Rejsende alene
Boede 2 nætter i oktober 2013
I was very hapoy with the stuff!! Big improvment !
servce, helpfulness, frendlyness,politnesd,
i was very content this time with slmost evetything. Just the shower wad Again hopeless!. Also I miss beter working light at the drsk.
Anmeldt 01 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Heiko fra Tyskland
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2013
Nice Cityhotel - godd Service and nice Bar
Check-In / free Room upgrade / Bar
Late Check-In without problems - very fast and free upgrade. nice hotel bar with quality drinks - for this price, great value !!
Anmeldt 23 juli 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Peter fra Tyskland
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i oktober 2012
Great Hotel with excellent facilities
Modern Hotel with international Ambiente
nice large room with nie attached bathroom. all amenities were there. balkony overlooking prager platz was an additional bonus. nice and newly renovated facilities. gym was really an experience which i would highly recommend to pay a visit to. outside the hotel are a small shopping galery, cafes and restaurants. the u-bahn station for train ride to the ku'damm is only 5 min walk away. as for most places in berlin brakfast was not included but the cafes provide a refreshing alternative just outside the hotel door. only downside was that there was no internet access available on the room with free wifi provided in the htel lobby.
Anmeldt 21 oktober 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eldar fra Rusland
Par
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i september 2012
Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites
nice area, access to gym,spacious rooms,close to public transport
We booked standard double room. Arrived late at Friday night.Turned out that they did not have the room we booked,so we got upgraded to a suite without extra charge..
Anmeldt 26 september 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ivar fra Norge
Gruppe
Boede 4 nætter i september 2013
Trivelig følte seg velkommen
Betjeningen, frokosten og rommene
Vi var der i forbindelse med Berlin maraton, og fikk det vi ønsket med god frokost og trivelig betjening. Rene rom og stille område.
Anmeldt 10 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Siw-Aina fra Norge
Gruppe
Boede 3 nætter i april 2013
Stort rom med separat soverom
Stort og luftig rom med separat soverom og godplass til ekstraseng. God beliggenhet og variert frokosttilbud
Vi var tre jenter på tur og fikk et flott og romslig rom. Det ligger perfekt til med gangavstand til Ku'damm.
Anmeldt 25 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: