2015
Godt 7,5
baseret på 520 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 520 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 7,3
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 7,3
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 7,0
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter

Yan fra Storbritannien
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
Close to station but old facilities
It is located close to the lancaster gate station but lancaster gate station is a bit inconvenient to go to anywhere in london. The facilities of the hotel are old. May be london's hotel is too expensive, I dont think this price serves such kind of hotel.
Anmeldt 25 september 2016

Jerilyn fra USA
Forretningsrejsende
Executive familie
Boede 2 nætter i september 2016
loved my stay
Room was lovely and super clean; staff was most helpful in every way; really, no complaints though location meant taking more travel time to get to center but in itself, on Hyde Park and near good choice of restaurants, a very fine place to stay.
Anmeldt 24 september 2016

davide fra Frankrig
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i september 2016
Satisfactory
The concierge service was excellent. We had a tiny noisy room, but the concierge was able to make available a much better room for us
Anmeldt 23 september 2016

Tove fra Sverige
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i september 2016
Great location!
Clean and quite large rooms! Good value for money
Anmeldt 23 september 2016

khenghong fra Singapore
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i september 2016
Adequate
Room very small
Anmeldt 19 september 2016

Jennifer fra USA
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i september 2016
Good value
This was in a great location (close to both public transit and the park) and had a nice lobby. The room was very tiny, but clean. Couldn't find anything comparable at this price - I would stay there again.
Anmeldt 18 september 2016

PHILIP fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Standard familie
Boede 1 nat i september 2016
London 4 *
Hotel just lacks the wow factor, carpets by lifts thread bear and in need of seal or upgrade. Bedroom fixtures quiet marked or damaged. Bathroom immaculately clean.
Anmeldt 13 september 2016

willem fra Holland
Forretningsrejsende
Executive familie
Boede 1 nat i september 2016
Ok to good
-
Anmeldt 08 september 2016

ilja fra Tjekkiet
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
Good
Good
Anmeldt 05 september 2016

Suhaily fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i august 2016
Good
Good
Anmeldt 05 september 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: