Fantastisk 8,4
baseret på 127 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 127 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 9,0
  • Værdi for pengene 8,9
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Christiana fra Australien
Par
Studio
Boede 4 nætter i december 2015
Nice hotel, great staff
Location, staff
We had a very pleasant stay here - staff were lovely, and location was fabulous. We wouldn't rate this is a 4-star hotel, however, as the furnishings were a bit worn. Despite this, everything was very clean.
Anmeldt 20 december 2015

Kyohei fra Japan
Rejsende alene
Studio
Boede 2 nætter i november 2015
Very Standard Hotel
Room cleanliness, Room comfort, and location
Staying in this hotel was not bad. Very noraml, standard hotel. The room was clean and really comfortable. However I felt hotel staff were not much welcoming and a bit unorganised. I booked airport shuttle, but it didn't come on the day I left because it was fully booked which I hadn't been told until a receptionist told me when I checked out. They booked me a taxi instead, but I had to pay more than I could pay for a bus. Good location and great room. Very standard hotel, but a bit less quality of experience considering what I paid.
Anmeldt 05 november 2015

Alexander fra Australien
Rejsende alene
Studio
Boede 1 nat i oktober 2015
Cheap and clean enough
Cheap, decent size room and quite clean
Pretty good
Anmeldt 05 november 2015

Peter fra Storbritannien
Par
Studio
Boede 1 nat i oktober 2015
Overnight Stay
Convenient, clean, comfy
Excellent value, highly recommended
Anmeldt 28 oktober 2015

Nigel fra Storbritannien
Familie med store børn
1 soveværelse
Boede 1 nat i august 2015
Fantastic Hotel
Very Clean, Great Staff, Great Location
Enjoyed our stay and went back three times. Location perfect, very clean hotel, staff very helpful. Breakfast self service was excellent. Would definately recommend.
Anmeldt 04 september 2015

Zhi fra Kina
Familie med små børn
2 soveværelser
Boede 3 nætter i august 2015
very friendly and helpful staff
helpful staff, confortable, value for money
The staff at front desk is very friendly and helpful, she was very patient and anwered lots of questions. The hotel is close to coast and center of city, walking distance to night market, very cozy. The breakfast is a litter simple and not too many choices, but good value. It is good place to stay for vacation.
Anmeldt 03 september 2015

philip fra Storbritannien
Familie med store børn
2 soveværelser
Boede 2 nætter i august 2015
Enjoyable stay at heritage
Close to centre, comfortable, friendly
Enjoyable stay at heritage, liked the gardens and BBQ facility. Staff very friendly, helpful and accommodating. Thank you heritage!
Anmeldt 25 august 2015

Shih fra Taiwan
Familie med store børn
1 soveværelse
Boede 3 nætter i august 2015
A nice & worthy stay
Price performance, convenient location, friendly staff
Anmeldt 23 august 2015

tong fra Kina
Par
Studio
Boede 1 nat i juli 2015
Not bad
Not bad
Not bad
Anmeldt 17 august 2015

Karen fra Australien
Par
Studio
Boede 1 nat i august 2015
Great accommodation in Cairns
Comfortable bed, clean and friendly staff
Great
Anmeldt 10 august 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: