Tilbage til hotelinfo

Godt 7,3
baseret på 404 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 404 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 7,3
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Personalet 7,6
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 5,5
Bekræftede anmeldelser

Jacqueline A. fra Filippinerne
Familie med ældre børn
Boede 6 nætter i maj 2016
Staffs are excellent....
They have been very helpful and never fails to smile.
Anmeldt 20 maj 2016

Kyeongeun B. fra Sydkorea
Par
Boede en nat i april 2016
good
good to stay without problem
Anmeldt 01 maj 2016

HENRY C. fra USA
Rejsende alene
Boede 3 nætter i april 2016
okay hotel
Seem's like there were new housekeepers. She forgot to clean my bathroom and change the towels.
Anmeldt 30 april 2016

bernardo C. fra USA
Par
Boede 6 nætter i april 2016
Good
Good
Anmeldt 23 april 2016

King K. fra Hongkong
Rejsende alene
Boede 2 nætter i april 2016
good service
front desk staff very helpful
Anmeldt 19 april 2016

Shadel D. fra USA
Par
Boede 4 nætter i april 2016
Good Staff and comfortable
I have stayed here many times during the past 10 years or so. Staff is always friendly and helpful. Room is large with good bed and desk. Internet connection good.
Anmeldt 19 april 2016

Barry R. fra Filippinerne
Rejsende alene
Boede 2 nætter i april 2016
Great for a short stay for business or a layover.
Good value for the money. Not a vacation hotel. Not in main hotel/beach area, but walking distance to restaurants (It's own restaurant is closed). Courtesy shuttle to shopping.
Anmeldt 15 april 2016

Jim C. fra Filippinerne
Rejsende alene
Boede 3 nætter i april 2016
Stay
Everyone just perfect as always. Highly recommend this hotel to anyone.
Anmeldt 14 april 2016

Jason C. fra Taiwan
Rejsende alene
Boede 4 nætter i april 2016
Good
a little bit away from the main shopping location
Anmeldt 12 april 2016

Methiya F. fra Thailand
Rejsende alene
Boede en nat i marts 2016
Good value for money. Clean rooms and comfy beds
Not far from airport and GPO. Staffs were friendly and hotel was clean and well equipped. Has everything you need. Beds were comfy. Good value for money. Convenient for people who rent or drive a car.
Anmeldt 01 april 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: