Rigtig godt 7,8
baseret på 616 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 616 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,3
Sortér efter

Shahirah fra Singapore
Rejsende alene
Premier Ocean King-værelse
Boede 1 nat i maj 2016
Room is very clean
I definitely will come back to Hilton if I ever travel to Guam again
Anmeldt 02 juni 2016

Mandy fra USA
Familie med små børn
Premier Ocean værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2016
Overall Good Stay
Had a pleasant and relaxing 2-night stay at this resort. Definitely held up Hilton's high standards. Good food and friendly staffs.
Anmeldt 30 maj 2016

JAEHYUNG fra Sydkorea
Familie med små børn
Main Ocean Twin Room
Boede 4 nætter i maj 2016
good~
good~
Anmeldt 23 maj 2016

BORAM fra Sydkorea
Par
Premier Garden King Room
Boede 2 nætter i maj 2016
Good
Very good
Anmeldt 16 maj 2016

Mark fra USA
Par
Premier Garden Twin Room
Boede 2 nætter i marts 2016
Man this place is old
Overpriced for what you get
As long as you go in knowing you'll get a room that looks like it's been in need of restoration gor years, you should be okay wit it. And Garden View is actually parking lot.
Anmeldt 21 marts 2016

Joonmo fra Sydkorea
Par
Tasi club-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i april 2015
Great hotel
Great hotel
Anmeldt 07 februar 2016

YUNJEONG fra Sydkorea
Par
Main Ocean Twin Room
Boede 2 nætter i december 2015
nice place
it was nice. and also food is great
Anmeldt 06 februar 2016

paul fra Filippinerne
Par
Premier Ocean King-værelse
Boede 3 nætter i januar 2016
Hilton Guam - can't complain at all
considered not to be right in the centre, the Hilton is at the other end of the beach which we found to be a lovely walk up the beach (2k) to a more central area. Everything is spread around so location does not matter. The Hilton met expectations, and whilst quite an old gym they had some recently renovated parts including a great cafe with the best espresso on the island, as well as a fantastic gym. The staff are super friendly, however this seems to be a Guam thing, and bang for buck were very happy. The island itself is great, a mix of touristic areas and isolated areas for you to choose. The restaurants are ok - the seafood place seemed a bit dead, but Roy's was fine and Tree Bar was fine for a quiet beer. No complaints.
Anmeldt 04 februar 2016

ZHANG fra Kina
Par
Main Ocean Twin Room
Boede 1 nat i januar 2016
Good stay
Nice view, good food, help staff
Very good
Anmeldt 22 januar 2016

ZHANG fra Kina
Par
Main Ocean Twin Room
Boede 7 nætter i januar 2016
Good
Good food, helpful staff, nice view
Satisfied
Anmeldt 22 januar 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: