Godt 7,3
baseret på 241 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 241 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,9
  • Faciliteter 6,3
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 7,5
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

TANG fra Kina
Par
Standard
Boede 3 nætter i maj 2016
Good experience
Nice staff and good location
Anmeldt 19 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jitaek fra Sydkorea
Familie med store børn
Standard
Boede 3 nætter i maj 2016
Nice view hotel close to downtown.
It has nice view as the hotel name and located in downtown very covenient place and near of the beach but not so noisy at the night. Also the hotel staff are very kind. I like this hotel so much.
Anmeldt 16 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hsin fra Taiwan
Familie med små børn
Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i maj 2016
Nice
Great location ,nice room
Anmeldt 09 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michelle fra Guam
Gruppe
Lejlighed med 2 soveværelser
Boede 1 nat i april 2016
Great value
Room was more than expected.
Anmeldt 05 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Raymond fra Filippinerne
Rejsende alene
Standard
Boede 5 nætter i april 2016
Oceanview Hotel Guam
Nice place. Calm and relaxing. Staff were absolutely friendly and hospitable. Clean and spacious rooms. Good location. Will visit it again someday.
Anmeldt 29 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marcus fra USA
Forretningsrejsende
Standard
Boede 2 nætter i oktober 2015
Close to downtown
An older hotel, but no complaints. It is close to all attractions downtown and the price is very reasonable
Anmeldt 26 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

hermogenes fra Filippinerne
Rejsende alene
Standard
Boede 2 nætter i april 2016
Good
Kinda stiff location. Its really an uphill climb:) Staff are very friendly.
Anmeldt 09 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

PAUL fra Filippinerne
Gruppe
Standard
Boede 4 nætter i marts 2016
nice and cheap hotel, big rooms
looking forward to return in guam, and book again to this hotel
Anmeldt 23 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jashae fra Guam
Gruppe
Standard
Boede 1 nat i februar 2016
Wedding weekend
Loved the accommodations! We had conjoining rooms making our room setups easier. Loved how well we were treated for the wedding.
Anmeldt 25 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Christopher fra Nordmarianerne
Par
Standard
Boede 2 nætter i februar 2016
Oceanview
Friendly Staff, nice front office area, close to downtown
Great!
Anmeldt 08 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: