Dejligt 6,1
baseret på 365 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 365 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 5,3
  • Faciliteter 4,4
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 6,2
  • Personalet 6,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 4,4
Sortér efter

Muhammad fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med havudsigt
Boede 2 nætter i august 2015
Good location
Good location, nice sea view, inexpensive
The hotel is kinda old. The view from the room is magnificent.
Anmeldt 17 august 2015

Flordeliza fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe med havudsigt
Boede 30 nætter i maj 2015
great location, good value!
location, amenities, view
very good, great value for money! proximity to my workplace at new private hospital.
Anmeldt 16 juni 2015

Ho fra Hongkong
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i februar 2015
normal 3 star hotel
good location, nice staff, good view
overall is good because i dont have too much expectation of this 3 star hotel.
Anmeldt 07 april 2015

Caroline fra USA
Familie med små børn
Deluxe med havudsigt
Boede 3 nætter i marts 2015
Need to upgrade for safety and comfort
It's in tumon
Not clean, the sliding doors are about to collapse. It's not very clean. They keep turning the water off.
Anmeldt 26 marts 2015

Satomi fra Japan
Rejsende alene
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i marts 2015
i'll not stay again
Location was not bad.
Small ants and cockroach was in the room... And they have only body wash. We have to check and clean if bathtub drainage have hair. Sounds coming from next room.. Will not recommend to stay.
Anmeldt 26 marts 2015

Takumi fra Japan
Rejsende alene
Deluxe med havudsigt
Boede 2 nætter i november 2014
Nice location
room, location, view
Anmeldt 18 marts 2015

jaeyong fra Sydkorea
Familie med store børn
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i februar 2015
so so
with pool . location . view
Anmeldt 06 marts 2015

Christen fra USA
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 2 nætter i februar 2015
Not so clean
Location location location and decent view with balcony
It was fine but the water didn't work the second night due to a pipe issue with the water company, the front desk did give me a free water bottle though;) also there was dust and hair in the corners and tons of dust under the bed along with an old slipper that looked like it was there for a while. The air conditioner sounded like a helicopter and was full of dust.
Anmeldt 03 marts 2015

hyeongsu fra Sydkorea
Par
Deluxe med havudsigt
Boede 1 nat i februar 2015
So so
Good location
So so
Anmeldt 26 februar 2015

Russell fra USA
Rejsende alene
Deluxe med havudsigt
Boede 3 nætter i februar 2015
Room dirty and big bloodstain visible on mattress!
Location, friendly staff, and view from balcony.
My stay was a little stressful because I worried about sheet cleanliness and overall level of safety while staying there. The door had an old-fashioned pushbutton doorknob lock and the balconies were close enough that someone could climb from one to another easily. And when I returned to my room my third night, the cleaning person left my balcony window wide open, because I specifically shut it before I left that morning. I left nothing of value in my room each day!
Anmeldt 26 februar 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: